BKLF

Kåring av "Årets Bakeri" 2023.

Del
"Årets Bakeri" har etter fem år etablert seg som den mest prestisjefylte kåringen i baker- og konditorbransjen. Kåringen skal være med på å øke bevisstheten om alle de elementer som til sammen utgjør en vellykket bedrift, å fremheve og presentere gode bedrifter, samt å styrke samholdet i bransjen.

Når: Lørdag 9. september 2023, kl. 22.20. Vi anbefaler å møte opp i god tid før kåringen.

Hvor: Rococosalen, Grand Hotel, Oslo.

Kåringen skjer etter middagen i forbindelse med Baker- og Konditorbransjens Landsforening sitt 125-årsjubileum, og det vil være i underkant av 200 gjester i salen.

Tre bakerier har nådd finalen i kåringen. Lillehammer Bakeri (Lillehammer), Kafé Solros (Bergen) og Blomsø Bakeri & Konditori (Harstad). Alle finalistene vil være til stede.

De tre finalistene har i løpet av året vært gjennom en grundig vurdering av juryen, som sier at de nå har kommet frem til en verdig vinner. Juryen for Årets Bakeri består av Vigdis M. Næsseth, Fossekall as (Juryleder), Hilde Mortvedt, SeeNew as, Beret Mette Haga, Innovasjon Norge, Paal-Andrè Schwital, Metro Branding as.

Det vil bli sendt ut en pressemelding om kåringen i etterkant. 

Påmelding til solveig@bakerkonditor.no innen lørdag 9. september kl. 15.00

Nøkkelord

Kontakter

Om BKLF

BKLF
BKLF
Middelthuns gate 27
0368 Oslo

https://www.bakerkonditor.no/

Baker- og konditorbransjens Landsforening (BKLF) er en bransjeforening for bakeri og konditori i Norge. Organisasjonen har i over 120 år vært en pådriver for å fremme baker- og konditorfaget og virksomhetenes interesse. Både bedriftsmedlemmer og personlige medlemmer med svennebrev kan være medlem av organisasjonen.

Følg pressemeldinger fra BKLF

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra BKLF på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra BKLF

Rett melpris, kunnskapsheving og forskning løser korn-koden!2.9.2024 12:49:07 CEST | Debattinnlegg

Politisk redaktør i Nationen Anne Ekornholmen lurer på i sin kommentar 7.august 2024 hva som skal til for å knekke korn-koden på norsk mel. Hennes anbefaling er at bakere skal overbevises om at norsk matmel har den nødvendige kvalitet, men det er vel noe bakerne allerede vet. Det egentlige svaret for å knekke korn-koden er at møllene må tilby bakerne en melpris på norsk mel som kan konkurrere med importert mel, og i tillegg må bakeriene tilføres mer midler til kunnskapsheving, for å øke sin kompetanse til å bake med norsk mel.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye