Kåring av "Årets Bakeri" 2023.
Når: Lørdag 9. september 2023, kl. 22.20. Vi anbefaler å møte opp i god tid før kåringen.
Hvor: Rococosalen, Grand Hotel, Oslo.
Kåringen skjer etter middagen i forbindelse med Baker- og Konditorbransjens Landsforening sitt 125-årsjubileum, og det vil være i underkant av 200 gjester i salen.
Tre bakerier har nådd finalen i kåringen. Lillehammer Bakeri (Lillehammer), Kafé Solros (Bergen) og Blomsø Bakeri & Konditori (Harstad). Alle finalistene vil være til stede.
De tre finalistene har i løpet av året vært gjennom en grundig vurdering av juryen, som sier at de nå har kommet frem til en verdig vinner. Juryen for Årets Bakeri består av Vigdis M. Næsseth, Fossekall as (Juryleder), Hilde Mortvedt, SeeNew as, Beret Mette Haga, Innovasjon Norge, Paal-Andrè Schwital, Metro Branding as.
Det vil bli sendt ut en pressemelding om kåringen i etterkant.
Påmelding til solveig@bakerkonditor.no innen lørdag 9. september kl. 15.00
Nøkkelord
Kontakter
Solveig LygreBKLF AS
Tel:93261050solveig@bakerkonditor.noOm BKLF
Baker- og konditorbransjens Landsforening (BKLF) er en bransjeforening for bakeri og konditori i Norge. Organisasjonen har i over 120 år vært en pådriver for å fremme baker- og konditorfaget og virksomhetenes interesse. Både bedriftsmedlemmer og personlige medlemmer med svennebrev kan være medlem av organisasjonen.
Følg pressemeldinger fra BKLF
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra BKLF på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra BKLF
Nå starter vårens tøffeste bakeprosess27.3.2025 10:44:36 CET | Pressemelding
Juryen settes nå til heving – de neste seks månedene skal det avgjøres hvem som blir «Årets bakeri 2025».
Ble Norgesmester med Joey's Adventureland20.3.2025 20:02:06 CET | Pressemelding
NM i konditorkunst 2025 ble avholdt på Umami Arena torsdag 20. mars. De fire dyktige finalistene gjorde en imponerende innsats før dommerne kunne konstatere at det var Xiao Juan Peng som hadde sanket flest poeng, og dermed fikk tittelen Årets Konditor 2025.
Større og sterkere enn på lenge6.2.2025 14:00:00 CET | Pressemelding
Baker- og Konditorlandslaget 2025 er nå offisielt, og laget er større enn det har vært på mange år. Etter å ha strevd litt med rekrutteringen under og etter pandemien, har både baker- og konditorlaget i år mange sterke utøvere.
Ønsker merking av utenlandske bakervarer!30.1.2025 22:32:27 CET | Leserinnlegg
I dagens samfunn blir bærekraft og kortreist mat stadig viktigere, og flere stiller seg spørsmålet: Hvor kommer maten vi spiser fra? Når man ser økningen av importerte bakervarer som selges i Norge, er det på tide at myndighetene tilrettelegger for en obligatorisk opprinnelsesmerking av utenlandske bakervarer slik at forbrukerne får vite hvor bakervarene kommer fra.
Aanerud bakeri kåret til Årets bakeri 202416.10.2024 19:55:44 CEST | Pressemelding
Det var det tradisjonsrike familiebakeriet Aanerud bakeri fra Nes i Akershus som 16. oktober ble kåret til vinner i den mest prestisjefylte kåringen i baker- og konditorbransjen i Norge.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom