PELIAS Norsk Skadedyrkontroll

PELIAS støtter Naturvernforbundet

Del

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll tar sitt samfunnsansvar seriøst. Vi jobber stadig med å bli så miljøvennlige som mulig, både i selve utførelsen av arbeidet og andre aspekter av driften.

Illustrasjonsbilde. Kilde: Pixabay
Illustrasjonsbilde. Kilde: Pixabay

Vi ønsker også å gi noe tilbake til de som står på for natur og miljø. Miljøvern er globalt, men som et norsk firma – som jobber over hele Norge, og ser mye av det vi har å ta vare på her i landet – blir det naturlige valget Naturvernforbundet, Norges eldste natur- og miljøvernorganisasjon.

Skadedyrkontroll med giftfrie metoder er veien fremover, så for hver giftfrie A24 rotte- og musefelle vi setter ut, gir vi 10 kr til Naturvernforbundet.

PELIAS ønsker å oppfordre andre bedrifter til å ta grep for å redusere sin påvirkning på miljøet, og til å støtte passende organisasjoner.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om oss

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll er landsdekkende, og en av landets største innen skadedyr. Vi tilbyr i tillegg tjenester innen hygiene, trygg mat, fuglesikring og radon. PELIAS er eid av det norske private equity selskapet Norvestor. Vårt hovedkontor ligger i Elverum.

Følg pressemeldinger fra PELIAS Norsk Skadedyrkontroll

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra PELIAS Norsk Skadedyrkontroll på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra PELIAS Norsk Skadedyrkontroll

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye