Apollo

I vinter kan du reise til både Spania, Portugal og Thailand fra Værnes!

Del

Gran Canaria er fortsatt trøndernes soleklare vinterfavoritt, men i år får den klassiske ferieøya sterk konkurranse fra flere hold.

Etter flere vintre preget av pandemi og reiserestriksjoner er verden endelig fullåpen igjen – og reiselysten tilbake på topp. Hos Apollo innebærer det blant annet det et historisk bredt vinterprogram, og en utvidet satsing fra hele landet. 

- De regionale flyplassene har alltid vært viktige for oss, og vi jobber kontiunerlig med å utvide tilbudet slik at det omfavner bredt. I år føler vi at vi endelig er tilbake der vi skal være med et fullverdig program og noe for enhver lommebok og smak, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo. 

Nye reisemål i vinden 

Et savnet hjørnet av verden de siste årene har vært Sørøst-Asia, hvor Thailand har vært en soleklar vinterfavoritt i mange år. I vinter tilbyr Apollo reiser fra Værnes til både Bangkok og Hua Hin, hvor trønderne kan unne seg både en helt unik storbyopplevelse spekket med fargerike impulser, kultur og gastronomi – og total avkobling på lekre paradisstrender.  

Samtidig utvider reisearrangøren satsingen på to europeiske favoritter: Spania og Portugal. Mens Gran Canaria troner opplisten over vinterens mest populære reisemål fra Værnes, vokser Costa del Sol på den spanske solkysten i rekordfart – med sjarmerende og vakre feriebyer som Malaga, Marbella, Nerja og Estepona. Totalt får trønderne hele ni spanske og seks portugisiske feriebyer å velge i mellom i vinter. 

- Gran Canaria stiller i en helt egen klasse fra Værnes. Den mangfoldige øya går aldri av moten, og i år satser vi ytterligere på barnefamiliene her gjennom å lansere et helt nytt Mondo Family-hotell på øya. Samtidig øker interessen for det spanske fastlandet betraktelig – og stadig flere oppdager Portugal for første gang. Det er veldig gøy å se at flere nå utvider horisontene sine og prøver nye ting,  sier Rivera.   

Hit tilbyr Apollo reiser fra Værnes i vinter: 

Reisemål   (charter og pakkerreiser med rutefly) 

Gran Canaria 

Costa del Sol 

Lisboa m.m.

Thailand

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom