Apollo

Apollo med historisk bredt vinterprogram fra Flesland

Del

I vinter kan bergenserne velge mellom hele 11 ulike reisemål med Apollo - fra Kanariøyene til Det indiske hav!

Etter flere vintre preget av pandemi og reiserestriksjoner er verden endelig fullåpen igjen. Hos Apollo innebærer det blant annet det bredeste vinterprogrammet fra Flesland noen sinne – og en etterlengtet gjenforening med flere av østens favorittreisemål. 

- De regionale flyplassene har alltid vært viktige for oss, og vi jobber kontiunerlig med å utvide tilbudet slik at det omfavner bredt. I år føler vi at vi endelig er tilbake der vi skal være med et fullverdig program og noe for enhver lommebok og smak, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo. 

Fra Flesland tilbyr Apollo hele 11 ulike reisemål i vinter: Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Malaga, Lisboa, Thailand, Bali, Dubai, Ras al Khaimah, Abu Dhabi og Mauritius!  

Asia i vinden 

Et savnet hjørnet av verden de siste årene har vært Sørøst-Asia. Thailand utmerket seg lenge som en soleklar vinterfavoritt, og gjør nå et etterlengtet comeback fra Flesland. Storfavoritten er derimot ikke det eneste reisemålet i Asia bergenserne kan rømme fra vinterkulden til i år: Apollo lanserer nemlig også reiser til trendsetteren Bali, som er kjent for sine sterke kontraster mellom frodig jungel og milelange sandstrender.  

Samtidig fortsetter Emiratene å stadfeste seg som ettertraktede reisemål – særlig blant barne-, og tenåringsfamiliene. Mens Dubai lokker med skyhøye verdensrekorder, imponerende temaparker og høy wow-faktor, retter hovedstaden Abu Dhabi seg stadig mer og mer mot de litt mer sofistiske og kulturinteresserte – med severdigheter som Louvre og Ferrariworld. Ras al Khaimah på sin side skiller seg betraktelig ut fra sine naboemirater. Her er det nemlig ingen gullkanter eller rekordjag – istede står naturen og friluftslivet i sentrum. 

- Opplevelser spiller en stadig viktigere rolle for oss i ferien, og det gjenspeiles tydelig i hvilke reisemål som øker raskest i popularitet. Vi vil fylle kofferten med mer enn bikiniskiller og nymalte fregner, og dyrke kvalitetstiden sammen over aktiviteter som virkelig skaper minner for livet, sier Rivera.   

Flere innfrir drømmeferien 

Ingen vinterdestinasjoner klarer derimot å slå de klassiske Kanariøyene i popularitet. Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote utmerker seg år etter år, men får i år også konkurranse av det spanske fastlandet. Samtidig melder Apollo om en økning i antall reisende som etter pandemien velger å innfri mer eksklusive feriedrømmer – til reisemål som Mauritus. Det eksotiske strandparadiset har lenge utmerket seg som førstevalget for nyforelskede og nygifte, men de siste årene har reisearrangøren merket en økning også blant familier og voksne generelt. 

- For de aller fleste av oss er ikke reisemål som dette steder vi reiser tilbake til år etter år, som eksempelvis Kanariøyene. Snarere tvert om; De representerer på mange måter den ultimate drømmereisen. Den økte interessen viser tydelig at vi nordmenn har et voksende behov for unike eventyr – og ikke minst at vi ønsker å bruke feriene til å unne oss det lille ekstra og leve litt mer, sier Rivera.

Hit tilbyr Apollo reiser fra Flesland i vinter: 

Reisemål   (charter og pakkerreiser med rutefly) 

Gran Canaria 

Tenerife 

Lanzarote 

Malaga/Costa del Sol 

Lisboa 

Thailand

Bali 

Dubai 

Ras al Khaimah 

Abu Dhabi 

Mauritius 

Se alle reiser fra Flesland her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom