Jungheinrich

Nok en gang platinasertifisert for bærekraftig innsats

Del

For andre gang på rad mottar Jungheinrich bærekraftsertifikatet i platina fra ratingbyrået EcoVadis. Dermed hører vi igjen til den øverste prosenten av sertifiserte selskaper innen miljøvern, menneskerettigheter og bærekraftige anskaffelser.

Hvordan håndterer bedrifter sitt samfunnsansvar? Ratingbyrået EcoVadis har vurdert mer enn 100 000 selskaper over hele verden basert på dette spørsmålet. De tildeler kun platinastatus til den øverste prosenten av sertifiserte selskaper. Dette er andre gang på rad Jungheinrich blir tildelt denne topprangeringen for bærekraft, noe som gjør oss til et av de mest bærekraftige selskapene i verden, ifølge EcoVadis. Konsernsjef i Jungheinrich AG, Dr. Lars Brzoska, forklarer: "Jungheinrich skaper bærekraftige verdier. Som en familiebedrift er det vårt mål å kombinere nyskapende løsninger og økonomisk gevinst med økologisk og sosialt ansvar." EcoVadis anerkjenner spesielt Jungheinrich sine prestasjoner innen miljøvern og vurderer selskapets engasjement på dette området som "enestående".

Jungheinrich jobber konsekvent mot målet om å bli klimanøytral og vi har forpliktet oss til Paris sitt 1,5-graders klimamål. Bruk av fornybar energi, for eksempel ved å generere egen solenergi ved hjelp av solcelleanlegg, er også inkludert i EcoVadis-vurderingen. I tillegg forpliktet Jungheinrich seg for mange år siden til en egen arbeids- og menneskerettighetskodeks i alle våre 41 salgsenheter. For å sikre bærekraftige anskaffelser, evaluerer Jungheinrich systematisk sine leverandører med henblikk på menneskerettigheter, miljø og regeletterlevelse. Dette påvirker i dag mer enn 700 leverandører, som representerer mer enn 75 prosent av Jungheinrich sitt globale innkjøpsvolum.

Den nåværende platinavurderingen er den fjerde toppsertifiseringen på rad for Jungheinrich. Jungheinrich ble tildelt gull i 2019 og 2020 og platina for første gang i 2021.

Som en av verdens ledende institusjoner for evaluering av samfunnsansvar, har EcoVadis evaluert mer enn 100 000 selskaper over hele verden. Metodikken er basert på internasjonale standarder for bærekraft og tar hensyn til over 200 innkjøpskategorier og mer enn 175 land. Vurderingen er basert på 21 indikatorer innen de fire fagområdene miljø, arbeidskraft og menneskerettigheter, etikk og bærekraftige anskaffelser.

Nøkkelord

Kontakter

Jungheinrich har svaret på logistikkspørsmålene du måtte ha når det gjelder interne transport- og lagersystemer. I Norge har vi tilbudt produkter og tjenester rundt trucker siden 1969. På områdene gaffeltrucker, automatiske trucker, reoler, service og vedlikehold er vi blant de største i Europa. Med mer enn 18 000 ansatte og 40 salgs- og serviceorganisasjoner over hele verden, er vi et ledende selskap for dagens og morgendagens behov.

I Norge er vi cirka 145 ansatte, med hovedkontor på Alnabru i Oslo. I tillegg har vi kontorer i Trondheim, Bergen og Sandnes. Vi sikrer at kundene våre har de mest kostnadseffektive produktene, systemene og tjenestene som finnes på markedet. Uavhengig av bransje eller størrelse på bedrift.

Følg pressemeldinger fra Jungheinrich

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Jungheinrich på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Jungheinrich

Jungheinrich starter produksjon i ny fabrikk i Chomutov, Tsjekkia16.6.2023 14:53:00 CEST | Pressemelding

Jungheinrich har startet produksjonen ved sin nye fabrikk i Chomutov, Tsjekkia. Etter en byggeperiode på rundt ti måneder rullet den første trucken, en elektrisk skyvemasttruck av typen ETV 216i, av produksjonsbåndet den 6. juni. Takket være det nye produksjonsstedet, som dekker et område på rundt 37 000 kvadratmeter, vil det bli skapt over 350 nye arbeidsplasser lokalt. Prosjektbudsjettet er på rundt 60 millioner euro.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye