Rambøll

Ole-Petter Thunes slutter som administrerende direktør for Rambøll Norge

Del

Ole-Petter Thunes har etter tretten år som administrerende direktør for Rambøll Norge bestemt seg for å fratre sin stilling for å gå over i en rolle som Prosjektdirektør, med fokus på nøkkelkunder, salg og ledelse av store prosjekter. Han vil fortsette som leder for selskapet frem til en etterfølger er på plass.

Ole-Petter Thunes fratrer stillingen som administrerende direktør i Rambøll Norge.
Ole-Petter Thunes fratrer stillingen som administrerende direktør i Rambøll Norge. Melisa Fajkovic

Ole-Petter Thunes ble leder for Rambøll Norge i 2010, og har siden vært sentral i utviklingen av selskapets posisjon i Norge.

- Ole-Petter har i løpet av disse årene bygget en sterk og kundefokusert organisasjon i Norge, sier styreleder Peter Heymann Andersen. – Hans unike forståelse og kunnskap rundt hvordan vi skal få til gode partnerskap med kundene gjenspeiler kulturen i selskapet. I tillegg har han et sterkt engasjement for fagene og mulighetene de gir for bærekraftige løsninger for fremtiden. – Som en del av Rambøll-konsernets ledergruppe har Ole-Petter vært et konstruktivt medlem og en verdsatt kollega kjent for engasjement og klare synspunkter. Jeg vil takke Ole-Petter for jobben som er gjort og det gode samarbeidet, samtidig som jeg er glad for at hans kompetanse, erfaring og genuine interesse for kundene forblir i selskapet.

- Det har vært givende og spennende for meg å lede Rambøll Norge i den endringen vi har vært gjennom.  Jeg er stolt av det målrettede arbeidet våre dyktige medarbeidere gjør hver dag sammen med kundene for å utvikle løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe, sier Ole-Petter Thunes

- Jeg mener vi som arkitekter, rådgivere og planleggere er en del av løsningen på noen av de grunnleggende utfordringene vårt samfunn står overfor, fortsetter han. Det motiverer meg at vi i tett samarbeid med kundene virkelig har satt bærekraftig endring på dagsorden i byggenæringen, og jeg gleder meg til å kunne bruke enda mer tid på kunder, og ikke minst store og spennende prosjekter, avslutter han.  

Kontakter

Bilder

Ole-Petter Thunes, administrerende direktør i Rambøll Norge
Ole-Petter Thunes, administrerende direktør i Rambøll Norge
Last ned bilde

Om oss

Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver innen bygg, transport, vann, miljø, energi og ledelseskonsultering. I Norge har vi 13 kontorer med om lag 1700 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Arkitektfirmaet Henning Larsen er en del av Rambøll Gruppen, og er et studio for arkitektur, landskap, urbanisme og interiør, grafikk og lysdesign.  

Rambøll ble grunnlagt i Danmark i 1945. Rambølls 17.500 eksperter skaper inspirerende og bærekraftige løsninger som skal gi rom for vekst og utvikling, og som er til det beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring. Våre tjenester skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Rambøll kombinerer lokal erfaring med global kunnskap over hele verden for å skape bærekraftige byer og samfunn. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Vi kaller det: Bright ideas. Sustainable change. 

Rambøll var første norske virksomhet, og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden, som ble sertifisert etter bærekraftsmålene til FN, og er medlem av Skift - Næringslivets klimaledere.

Følg pressemeldinger fra Rambøll

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Rambøll på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Rambøll

Jo, vi bryr oss. Men vi stoler ikke på at politikerne gjør det samme!11.9.2023 08:30:00 CEST | Debattinnlegg

I Aftenposten kunne vi lese at vi unge ikke lenger bryr oss om klima når vi skal stemme. Ekstremværet skremmer ikke; nå er det kun privatøkonomi og arbeidsliv vi tenker på. Bergens Tidende følger opp med en sak om at vi rett og slett er for late til å reise til valglokalene. Jeg vil slå et slag for at vi hverken er late eller gniene – vi har bare mistet troa på at politikerne vet hva som skal til for å snu den stigende klimakrisen.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom