Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp Per Nergaard blir fungerende generalsekretær

Del

Per Nergaard har 30 års fartstid i organisasjonen, de siste syv årene som assisterende generalsekretær. Han har vært konstituert generalsekretær også tidligere.

- Med dette sikrer vi kontinuitet i ledelsen før vi kan ansette en ny generalsekretær. Per har beviselig tatt dette ansvaret på en veldig god måte, når organisasjonen har trengt det tidligere, sier styreleder Jan Olav Andersen.

Landsmøtet i Norsk Folkehjelp valgte nytt sentralstyre lørdag 26. august. Det nye Sentralstyret møttes søndag og vedtok å konstituere Per Nergaard som fungerende generalsekretær.

For mer informasjon ta kontakt med seksjonsleder Kaja Haldorsen tlf: 99 722 009

kajhal531@npaid.org

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om oss

Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Vi er en medlemsorganisasjon, og våre strategiske områder er rettferdig fordeling av makt og ressurser og vern om liv og helse. Vi jobber innenfor hovedområdene internasjonalt utviklingssamarbeid, humanitær nedrustning, redningstjeneste og flyktning og integrering. Norsk Folkehjelp har 2200 ansatte i 40 land. 

Følg pressemeldinger fra Norsk Folkehjelp

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Folkehjelp på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp: Total katastrofe i Gaza14.11.2023 18:45:35 CET | Pressemelding

Det som har vært varslet lenge er nå en realitet i Gaza; de små gjenværende drivstoffreservene er helt tomme. Lastebiler blir stående på stedet hvil, og ingen distribusjon av nødhjelp finner sted. Det betyr at den allerede svært begrensede bistanden som har kommet inn i Gaza de siste ukene er totalt forhindret fra å nå frem til menneskene som så fortvilet behøver den. 2,3 millioner mennesker står helt uten tilgang til livsnødvendig bistand.

Norsk Folkehjelp har mistet kontakten med ansatte i Gaza28.10.2023 15:25:37 CEST | Pressemelding

Det er hjerteskjærende å vite at de har mistet muligheten til å støtte hverandre, vårt nettverk av partnere, deres familier og deres kjære som ikke er fysisk sammen med dem. De kan ikke ringe etter sykebil hvis de trenger medisinsk hjelp. De får ikke kommunisert med vår landdirektør som er i regionen for å støtte dem, eller få informasjon om hvor det bombes, eller hvor det eventuelt kan finnes noe hjelp, sier Gry Ballestad, leder for utvikling og humanitært samarbeid i Norsk Folkehjelp

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom