Thon Hotels

Thon Hotels med nytt samarbeid: Selbusjøen Hotel & Gjestegård blir Thon Partner Hotel

Del

Fra og med årsskiftet 2023/2024 blir Selbusjøen Hotel og Gjestegård et Thon Partner Hotel. Hotellets nye navn blir Thon Partner Hotel Selbusjøen. Det nye partnerhotellet har i mer enn 30 år vært sentral, midtnorsk arrangør for konferanser og samlinger i flotte og naturskjønne omgivelser i nærheten av Trondheim og Værnes.

Konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen uttaler:
- Jeg er veldig fornøyd med at vi gjennom dette samarbeidet styrker Thon Hotels’ tilbud i trondheimsområdet for våre gjester i konferanse- og privatmarkedet. Med sitt historiske særpreg og vakre natur danner Thon Partner Hotel Selbusjøen en flott ramme for arrangement med utmerkede fasiliteter og god tilgang til varierte utendørsaktiviteter. Vi ønsker Selbusjøen Hotel og Gjestegård og Arild Øien velkommen som partner i Thon Hotels og gleder oss til et godt samarbeid, sier Morten Thorvaldsen.

Eier og styreleder for Thon Partner Hotel Selbusjøen er Arild Øien. Øien var selv hotelldirektør frem til 2022, da han etter 35 år overlot stafettpinnen til ny hotelldirektør, Terje Negård.

Eier og styreleder Arild Øien sier:
- Vi ser frem til denne satsningen med vårt nye partnerskap med Thon Hotels og muligheter som åpner seg fremover. Arild Øien forteller videre at hotellet siden nittitallet har vært medlem av De Historiske Hoteller og spisesteder, som har vært et givende og fruktbart samarbeid, men at nye tider krever nye strategier i den fremtidige utvikling av hotellet.

Fakta om Thon Partner Hotel Selbusjøen
Thon Partner Hotel Selbusjøen har 58 rom og 116 senger. Rommene har både historisk og mer moderne design, flere med utsikt mot den vakre Selbusjøen. Konferansekapasiteten er inntil 120 personer med seks saler og flere grupperom. Hotellet er med sitt flotte og usjenerte uteområde et utmerket sted for alle typer arrangementer og er spesielt egnet for bryllup, firmaarrangement og private sammenkomster. Hotellet er åpent året rundt med spisesal og bar med ulike tilbud og aktiviteter.

Hotellets store eiendom (på 38 daa) gir store utviklingsmuligheter i fremtiden, noe som også er den del av hotellets nye satsning.

Adkomst
Thon Partner Hotel Selbusjøen ligger i Selbu ved Selbusjøen, en times kjøring fra Trondheim sentrum og ca. 25 minutters kjøretur fra Trondheim Lufthavn Værnes. Hotellet ligger ved fv. 705 - en av veiene som fører til Røros og en flott reisevei mellom Nord-Norge og østlandsområdet. Thon Partner Hotel Selbusjøens adresse er Havernesset 15, 7580 Selbu.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om oss

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 80 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. 

Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Thon-hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.

Følg pressemeldinger fra Thon Hotels

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye