Livskrisen ble til internasjonal bestselger

Del

Depresjonen ga liv til boka som er solgt til over 20 land, og nå gjester det svenske Tiktok-fenomenet Norge. 

Svenske David Phillips som har godt over 2 millioner følgere på Tiktok har hatt eventyrlig suksess med boka "Seks substanser som endrer ditt liv".

Men suksessen startet med en nedtur: Sommeren 2016 kollapset Phillips av stress og mangel på søvn. Han lå i senga i to måneder og gråt hver dag. Først da han begynte å interessere seg for hjernens kjemi, snudde det. 

Ved å loggføre sin egen depresjon i et Excel-ark og fordype seg i utallige vitenskapelige artikler, fikk den verdenskjente forskningsformidleren en helt ny forståelse for hvordan vi kan påvirke føelelsene våre. Kroppens signalstoffer var nøkkelen og disse stoffene ble kjernen i hans nye bok. 

22. og 23. august kommer Phillips til Norge, og vil være tilgjenglig for intervju.

Seks stoffer bestemmer «alt»

Kroppens seks viktigste signalstoffer påvirker hvordan vi har det og hvor godt vi presterer. Ved å legge til rette for gunstige nivåer av de ulike signalstoffene kan vi skape blant annet mot, glede, stress, harmoni og eufori. 

Signalstoffene som har størst effekt på følelsene våre og som er enklest å fremkalle når vi vil, er dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin og testosteron. I boka «Seks substanser som endrer ditt liv» beskriver Phillips hvordan man får kontroll over produksjonen av disse stoffene. 

David Phillips er en av Sveriges mest suksessrike internasjonale forelesere. 

Ta kontakt for intervju under besøket, pdf eller anmeldereksemplar. 

Les mer om boka her. 

Lansering: 18. august.

Kontakter

Bilder

«Seks substanser som endrer ditt liv» gir leseren både en grundig innføring i det faglige grunnlaget og en praktisk guide til å anvende denne kunnskapen i eget liv.
«Seks substanser som endrer ditt liv» gir leseren både en grundig innføring i det faglige grunnlaget og en praktisk guide til å anvende denne kunnskapen i eget liv.
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bonnier Norsk Forlag på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye