Uber

Uber-appen lanseres i Drammen – Elvebyen blir den sjette norske byen hvor Uber er tilgjengelig

Del
Uber utvider sitt tilbud i Norge. Fra 9. august blir mobilitetstjenestene UberX tilgjengelig for reisende i Drammen. Ubers lansering er et svar på den betydelige økningen i etterspørsel i norske byer.
Foto: Uber / Ida Davidsen
Foto: Uber / Ida Davidsen

Ubers utvider sitt tilbud i Norge. Fra 9. august vil det bli mulig for passasjerer i Drammen å benytte seg av Uber-appen for å komme seg fra A til B. 

En etterlengtet lansering

Uber er allerede et tilgjengelig og verdsatt mobilitetsalternativ i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Tromsø. Den store økningen i antall ganger appen har blitt åpnet i de siste månedene indikerer at det er god etterspørsel etter tjenesten også i Drammen, som lokale drosjesjåfører òg har vitnet om. Ekspansjonen til Drammen skjer med mål om å tilby flere personer i Norge et tilgjengelig, sikkert og pålitelig alternativ til å eie egen bil.  

– Vi har sett en høy etterspørsel fra både reisende og profesjonelle sjåfører  i Drammen. Vi er alltid på utkikk etter måter å forbedre mobilitet og bidra til å gjøre mennesker mindre avhengig av privatbilen. Ubers mål er å supplere kollektivtrafikken, bidra til å redusere biltrafikken og gjøre reiser mer bærekraftige, samtidig som vi gir profesjonelle sjåfører nye muligheter, sier Peter Löfstrand, sjef for Uber i Norden. 

UberX er Ubers mest populære reisealternativ og tilbyr daglige turer for opptil fire passasjerer. En passasjer kan enkelt bestille en tur gjennom Uber-appen gjennom å legge inn hentepunkt og destinasjon. Prisen blir tilgjengelig før du bestiller turen, og betaling gjennomføres trygt og direkte gjennom appen etter fullført tur. 

Trygge turer

Ubers sikkerhetstiltak og teknologiske sikkerhetsfunksjoner bidrar til å gjøre reiser tryggere enn noensinne. Passasjerer vet alltid at de setter seg i riktig bil ettersom informasjon om sjåføren, som navn og lisensnummer, er tilgjengelig på forhånd i appen. I tillegg kan også passasjerer dele rutedetaljene med nærkontakter gjennom appen. 

- Drammen har et yrende uteliv som våkner til hver helg. Med Uber-appen på plass i Drammen vil vi gjøre det enklere for drammensere å bestille en trygg, pålitelig og rimelig reise hjem i helgene, og så klart, alle andre dager i uken, forteller Löfstrand. 

Uber i Drammen

  • Passasjerer kan velge en destinasjon, få opp prisen på forhånd og betale gjennom en enkel og brukervennlig app. 
  • Uber-appen tilbyr både passasjerer og sjåfører en rekke sikkerhetsfunksjoner som sjåfør- og passasjervurdering, GPS-sporing og nød-support. Appen gjør det mulig å spore reisen, dele ruten med nærkontakter og holde seg tilkoblet med support i appen.
  • Alle partnersjåfører er profesjonelle drosjesjåfører med alle nødvendige lisenser.

Nøkkelord

Kontakter

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Kjartan Sverdrup, pressekontakt, Geelmuyden Kiese
+47 406 00 507
kjartan.sverdrup@gknordic.com

Bilder

Foto: Uber / Ida Davidsen
Foto: Uber / Ida Davidsen
Last ned bilde
Peter Löfstrand, Nordensjef for Uber. Foto: Uber
Peter Löfstrand, Nordensjef for Uber. Foto: Uber
Last ned bilde

Om Uber

Om Uber

Ubers oppdrag er å gi muligheter ved å sette verden i bevegelse. Vi startet opp i 2010 ved å løse et enkelt problem: Hvordan kan man få tilgang til transport ved hjelp av et tastetrykk? Milliarder reiser senere, utvikler vi nå produkter som får folk nærmere stedet de ønsker å være. Ved å endre hvordan mennesker, mat og ting beveger seg gjennom byer, er Uber en plattform som åpner verden for nye muligheter. 

Følg pressemeldinger fra Uber

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Uber på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Uber

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye