M-Files

M-Files utnevnes som Strong Performer i fersk Gartner-analyse

Del
I en rykende fersk analyserapport fra Gartner utnevnes M-Files til “Strong Performer” blant en rekke plattformer for innholdshåndtering. Dette fremgår av Gartners siste markeds- og kundeanalyse, nemlig juni 2023-utgaven av “Gartner Peer Insights™ Voice of the Customer: Content Services Platforms”. I rapporten har Gartner analysert hvordan kunder og innkjøpere oppfatter ulike leverandører, basert på kundenes egne vurderinger.

M-Files, som er en global leder innen informasjonsforvaltning, er en av fire leverandører som får den gjeve utmerkelsen “Strong Performer” i Gartner-analysen. Selskapet blir anerkjent som en "Strong Performer" totalt sett i markedet, så vel som den eneste leverandøren av plattformer for innholdshåndtering som får denne utmerkelsen i kategoriene 'Nord-Amerika' og 'mellomstore bedrifter'.

– Kundetilfredshet spiller en avgjørende rolle i å sikre vår fortsatte vekst, og dette ble tydelig demonstrert gjennom vår nyoppnådde Centaur-status. Som et resultat av vårt fokus på kundetilfredshet, har vi nådd en betydelig milepæl ved å generere 100 millioner dollar i årlig gjentakende inntekt (ARR), sier Antti Nivala, grunnlegger og administrerende direktør i M-Files, og utdyper:

 – Vi er beæret over denne utmerkelsen som bekrefter våre kunders lidenskap for M- Files plattformen og vår evne til å levere eksepsjonelle kundeopplevelser. Anerkjennelsen av M-Files som en Strong Performer reflekterer også vår forpliktelse i forhold til M-Files veiledende prinsipper "Få det til å skje", "Hjelp andre" og "Elsk kundene”, sier Nivala.

Gartner Peer Insights «Voice of the Customer»: Content Services Platforms-rapporten rangerer leverandører basert på følgende kategorier – produktegenskaper og kundeopplevelser knyttet til salg, implementering og support. Her er noen av tilbakemeldingene som kunder gir M-Files i rapporten:

“Sikkert og intuitivt verktøy for dokumenthåndtering. M-Files er et utmerket verktøy for organisering av informasjon som alltid finner hvor det riktige innholdet er, uavhengig av filsystemer og plasseringer. M-Files bidrar også til å forbedre måten filer lagres på og øker produktiviteten." – Data Research Analyst, IT Service [les hele anmeldelsen]

"Et flott produkt for å administrere bedriftens prosesser og dokumenter. Vi har lenge vært brukere av M-Files. Det er et flerbruksverktøy som har hjulpet oss med å administrere bedriftsprosesser, godkjenning av dokumenter og integrasjon med våre andre systemer.” – IT Manager, Manufacturing [les hele anmeldelsen]

"Et fantastisk produkt for å administrere bedriftens innhold! M-Files er et flott verktøy for å administrere selskapets dokumenter og informasjon. Brukere elsker den enkle søkefunksjonen i systemet, som gjør det mulig å finne dokumenter raskt. I tillegg har M-Files serviceteam vært enestående. De har hele tiden vært en solid partner – pålitelige, lydhøre og proaktive i forhold til våre behov.” – Associate Director, Cloud Solutions, Finance (non-banking) [les hele anmeldelsen]

"M-Files endrer måten vi jobber på til det bedre. Dette er den beste leverandøren jeg har jobbet med i over 25 år i bransjen.” – Associate Director, Data Enablement, Healthcare and Biotech [les hele anmeldelsen]

"Den mest passende og omfattende plattformen for innholdstjenester. Dette verktøyet automatiserer arbeidsflytene for dokumenthåndtering og bidrar dermed til å optimalisere produksjonen og levere bedre resultater for virksomheten. Det er enkelt og raskt å dele dokumenter og filer med dette verktøyet. Det er mulig å søke og finne dokumenter og filer raskt.” – Director of Operations, Consumer Goods [les hele anmeldelsen]

Last ned en gratis kopi av 2023 Gartner Peer Insights 'Voice of the Customer': Content Services Platforms report.

Om Gartner Peer Insights

1 Gartner Research Methodologies, “Peer Insights”, 30 June 2023,  https://blogs.gartner.com/reviews-pages/gartner-peer-insights-voice-of-the-customer-methodology-3-0/

Gartner, Voice of the Customer for Content Services Platforms, By Peer Contributors, 28 June 2023.

GARTNER er et registrert varemerke og servicemerke og PEER INSIGHTS er et varemerke og servicemerke for Gartner, Inc. og/eller dets tilknyttede selskaper i USA og internasjonalt, og brukes her med tillatelse. Alle rettigheter forbeholdes.

Gartner Peer Insights er den ubestridte lederen for kjøpere av programvare og tjenester til bedrifter. Gartner Peer Insights hjelper kunder med å vokse virksomhetene sine ved å koble dem sammen med erfarne, verifiserte IT-fagfolk. Plattformen er gratis og åpen for publikum.

Med over 50 000 verifiserte brukere og 380 000+ publiserte anmeldelser, representerer Gartner Peer Insights de ufiltrerte førstehånds erfaringene til kjøpere av bedriftsteknologi. Alle anmeldelser er anonyme, grundig sjekket og autentisert av Gartner. Med over 4000 leverandører oppført på plattformen og 360+ markeder, fortsetter trafikken til Gartner Peer Insights å vokse eksponentielt.

For mer informasjon, besøk  www.gartner.com/reviews/home.

Innholdet i Gartner® Peer Insights består av meninger fra enkelte sluttbrukere basert på deres egne erfaringer med leverandørene som er oppført på plattformen. Det bør ikke tolkes som faktautsagn og de representerer heller ikke synspunktene til Gartner eller dets tilknyttede selskaper. Gartner støtter ikke noen leverandør, produkt eller tjeneste som er avbildet i dette innholdet, og gir heller ingen garantier, uttrykte eller underforståtte, med hensyn til dette innholdet, dets nøyaktighet eller fullstendighet, inkludert eventuelle garantier for salgbarhet eller egnethet for et bestemt formål.

Kontakter

Bilder

Om M-Files

M-Files
M-Files
Postboks 29
3502 Hønefoss

http://www.m-files.com

M-Files er en global leder innen informasjonsforvaltning. Med M-Files metadatadrevne dokumenthåndteringsplattform kan ansatte umiddelbart finne riktig informasjon i enhver sammenheng, automatisere forretningsprosesser og ivareta informasjonsstyring. Dette gir bedrifter et konkurransefortrinn og betydelig avkastning på investeringer ettersom de leverer bedre kundeopplevelser og arbeid av høyere kvalitet med lavere risiko. For mer informasjon, besøk www.m-files.com.

Følg pressemeldinger fra M-Files

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra M-Files på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra M-Files

M-Files revolusjonerer arbeidsplassen med AI og automatisering8.3.2024 08:48:15 CET | Pressemelding

Oslo, Norge – 7. mars 2024 – Automatisering av kunnskapsarbeid gir resultater for M-Files, som i dag avslører at selskapet øker de årlige gjentakende inntektene (ARR) med mer enn 20 prosent i 2023. Veksten drives frem av 64 prosent økning i nye kundeanskaffelser fra direktesalg og 41 prosents økning i eksisterende kundeutvidelser med økende interesse for M-Files Hubshare samarbeidsløsning. Samtidig er veksten for M-Files i det nordiske salget på hele 26 prosent i 2023, noe som skyldes stor etterspørsel etter selskapets teknologi og løsninger på det norske og nordiske markedet. Selskapets solide resultater det siste året kommer også etter enda en milepæl, da M-Files oppnådde den anerkjente Centaur-statusen med over 100 millioner euro i årlig gjentakende inntekter i fjor.

Ferske tall fra Forrester viser at M-Files leverer 294 prosent avkastning med M-Files’ plattform for automatisering av kunnskapsarbeid10.10.2023 13:20:06 CEST | Pressemelding

En fersk analysedrevet undersøkelse fra Forrester fastslår at M-Files’ plattform for automatisering av kunnskapsarbeid gir store gevinster. I følge Forrester-rapporten har kundene oppnådd en avkastning på sine investeringer (ROI) på 294 prosent over tre år. Samtidig elimineres informasjonskaos med raskere tilgang til dokumenter og informasjon.

Møt M-Files Aino, den generative AI-teknologien bak Knowledge Work Automation-plattformen fra M-Files27.9.2023 12:57:29 CEST | Pressemelding

M-Files, en ledende aktør innen automatisering av kunnskapsarbeid, avduker i dag en plattform for Knowledge Work Automation som kan revolusjonere hvordan kunnskapsmedarbeidere jobber. Drevet av M-Files' generative AI-teknologi, M-Files Aino, kan bedrifter nå organisere informasjon, forstå sammenhenger i dokumenter og samhandle med organisasjonens kunnskap ved hjelp av et naturlig språk. Dette gjør M-Files sine bedriftskunder i stand til å fjerne informasjonskaos, øke effektiviteten til kunnskapsmedarbeiderne og redusere forretningsrisiko.

M-Files vokser raskt og blir en 'Centaur' med $100 millioner i løpende inntekter23.5.2023 07:15:10 CEST | Pressemelding

M-Files blir medlem av eksklusiv klubb med private SaaS-selskaper som vokser raskt. Som global leder innen informasjonsforvaltning passerer nå M-Files $100 millioner i løpende omsetning (ARR). Også Norge bidrar til utviklingen hvor M-Files blant annet nylig landet en rekordstor avtale på inntil 120 millioner kroner med Statens vegvesen*. Det gir Centauren fart og ytterligere fotfeste i Norge.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye