Thon Hotels

I dag åpner Thon Hotel Snø

Del

Thon Hotel Snø åpner Norges eneste hotell med innendørs skianlegg, kurs- og konferansesenter og nabolagsrestauranten Rifugio della Nonna. 

Luftig resepsjonsområde på Thon Hotel Snø
Resepsjonsområdet ved Thon Hotel Snø på Lørenskog. Thon Hotels

 Den 19. juni åpner Thon Hotel Snø, som ligger på Lørenskog like ved Oslo.

- Med en helårsarena for snø vegg i vegg er det bare ta turen og bruke vår ski in/ski out, forteller Morten Thorvaldsen, administrerende direktør for Thon Hotels. Restauranten Rifugio della Nonna og selskapslokalene på Thon Hotel Snø skal bli et samlingssted for lokalbefolkningen, fortsetter han.  

Hotellets direktør er Tamas Csorba, som har lang fartstid i Thon Hotels fra blant annet Thon Hotel Opera og Thon Hotel Storo. 

Om Thon Hotel Snø

Det nye hotellet har adresse Snølia 20, 1470 Lørenskog, det har 289 rom og fem suiter.

Konferansesenteret er topp moderne med seks møterom på 30-120m² der alt er på ett plan. Hotellet tilbyr også fleksibel flerbrukssal/utstillingsareal på 150m²

Hotellrestauranten på Thon Hotel Snø har fått navnet Rifugio della Nonna. Restauranten har egen bar og chambre séparée, og holder åpent alle dager i uken. Rifugio della Nonnas meny henter sin inspirasjon fra Syd-Tyrol med en sterk tilknytning til alpene og ski. Med basis i husmannskost fra det nord-italienske kjøkkenet vil restauranten ønske både lokale og tilreisende gjester i alle aldre velkommen til god mat og hjertelig service.

Thon Hotel Snø ligger ved SNØ - verdens råeste helårsarena for snøopplevelser. I umiddelbar nærhet finnes også trampolineparken JumpYard, gode parkeringsmuligheter, kort vei til Lørenskog stasjon og flybuss.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Thon Hotel Snø på Lørenskog - resepsjon
Thon Hotel Snø på Lørenskog - resepsjonsområde - illustrasjon
Last ned bilde
Hotellrom på Thon Hotel Snø på Lørenskog
Hotellrom på Thon Hotel Snø på Lørenskog
Last ned bilde

Om oss

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. Thon Hotels finnes i Norge, Sverige, Danmark, Brussel og Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. 

Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Thon-hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.

Følg pressemeldinger fra Thon Hotels

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom