Bytt.no

5 viktige ting du må sjekke før sommerferien

Del

Før du drar på ferie, er det flere viktige ting du bør huske på for å sikre en trygg og bekymringsfri ferie.

Enten det blir Norgesferie eller utenlandsferie så er det et par ting som er viktig å være obs på før du reiser.
Enten det blir Norgesferie eller utenlandsferie så er det et par ting som er viktig å være obs på før du reiser.

Sommerferien er like rundt hjørnet, og det er på tide å begynne å planlegge. 

Hvor kjedelig er det ikke å oppleve at man går tom for data på mobilen? Eller at din mobiloperatør ikke har dekning på hytta du skal på? Eller at du glemte å ordne reiseforsikring før du dro på utenlandsferie? 

Ikke reis før du er sikker på at du har alt i orden! Her er fem essensielle tips fra sammenligningstjenesten Bytt.no om ting du bør sjekke før du drar på sommerferie:

Reiseforsikring

Ikke ta ferie uten reiseforsikring! Hvert år leser vi om nordmenn som er på ferie i utlandet uten reiseforsikring og ender opp med gjeld på flere hundre tusen kroner.

En reiseforsikring er blant de billigste og enkleste forsikringene man kan skaffe seg, men det er likevel et par ting å være obs på, som f.eks hvor den gjelder, når den gjelder og hvem den gjelder for.

De fleste reiseforsikringer dekker også norgesferie, så selv om du ikke planlegger en utenlandsreise kan det være lurt å ha en reiseforsikring som dekker eiendelene dine utenfor hjemmet.

Hør med ditt forsikringsselskap, eller prøv en anbudstjeneste på nett hvor selskapene konkurrerer mot hverandre om å få deg som kunde.

Mobilabonnement og feriedata

En pålitelig mobiltelefon og tilgang til tilstrekkelig mobildata er avgjørende for å kunne nyte ferien fullt ut. I dagens digitale verden bruker mange av oss en god del mer mobildata når vi er på ferie.

Hvis du ønsker å bytte til en billigere mobiloperatør så må du være obs på at det  tar noen dager å bytte ettersom man må få et nytt SIM-kort. Sørg derfor for å være ute i god tid hvis du ønsker å gjøre dette før ferien. 

Mobilt bredbånd til hytte, båt eller camping

En god og stabil tilgang på bredbånd med høy nok hastighet kan være helt avgjørende for at familieturen skal bli fredfull og behagelig. 

Med et mobilt bredbånd kan hele familien streame, spille eller se filmer i god kvalitet fra hytta, båten, bobilen, campingvognen eller hvor det skulle passe, så lenge det er mobildekning. 

Varmepumpe/aircondition

Sliter du med å sove når det blir varmt? En varmepumpe er ikke bare en energieffektiv varmekilde, det er også en fantastisk aircondition om sommeren når det blir varmt!

I tillegg til å justere temperaturen vil en varmepumpe også bidra til et bedre inneklima ved at den filtrerer luften for pollen og støv.

Det kan være vanskelig å vite hvordan man går frem for å skaffe seg en varmepumpe, men en enkel måte er å innhente anbud fra flere selskaper. Da kan du forhøre deg om forskjellige løsninger og priser.

Boligalarm

Når du forlater hjemmet ditt for sommerferien er det naturlig å ønske seg ro i sinnet og trygghet for at hjemmet ditt er beskyttet mot uønskede hendelser. En boligalarm kan være den ekstra sikkerheten du trenger.

Boligalarmer er utstyrt med bevegelsessensorer, dørsensorer og vindussensorer som varsler deg eller et alarmselskap hvis det oppdages uautorisert tilgang til hjemmet ditt.

Det trenger ikke ta mer enn et par minutter

Bytt.no finner du priser og tilbud på alt dette og enda mer. I tillegg kan du lese andres erfaringer og se hvilke selskaper som har de mest fornøyde kundene.

Jobben trenger ikke å ta lang tid når du gjør det på nett. Enten det er å sammenligne mobilabonnement, eller innhente tilbud på forsikring, mobilt bredbånd, varmepumpe eller boligalarm. På få minutter kan du spare tusenvis samtidig som du sikrer deg før ferien!

Nøkkelord

Kontakter

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Årlig besøker flere millioner Bytt.no for å lese omtaler og erfaringer fra norske kunder før de bytter eller velger et nytt selskap.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye