Kasakhstans hovedstad skal arrangere konferansen Astana Finance Days 7. juni 2023

Del
Den kasakhstanske hovedstaden vil være vertskap for Astana Finance Days 7. juni 2023. Dette melder Astana International Financial Centre (AIFC).
Astana International Financial Centre (AIFC)
Astana International Financial Centre (AIFC)

Arrangementet vil samle minst 3000 deltakere og 200 foredragsholdere fra mer enn 70 land.

Astana Finance Days er en årlig internasjonal finanskonferanse som har vært en stor begivenhet i Eurasia siden 2018 og blir et møtested der beslutningstakere, finansindustrieksperter, investorer og bedriftsledere kan diskutere aktuelle spørsmål, trender og muligheter innen regionens finansnæring.

Konferanseprogrammet dekker fem emner: AIFC-produkter, jurisdiksjon og regulering, innovasjon og kapasitet, grønn vekst og kapitalmarkeder. Registrering av deltakere er nå i gang.

Astana Finance Days finner sted i forkant av Astana International Forum som arrangeres 8.-9. juni 2023. Forumet vil tjene som en plattform for høytstående representanter for utenlandske myndigheter, internasjonale organisasjoner, bedrifter og akademiske miljøer for å diskutere og søke løsninger på problemer som klimaendringer, matmangel og energisikkerhet.

Bilder

Astana International Financial Centre (AIFC)
Astana International Financial Centre (AIFC)
Last ned bilde

Om Kasakhstans Ambassade i Norge

Kasakhstans Ambassade i Norge
St. Olavs gate 21 B
0165 Oslo

+4722420640http://mfa.gov.kz/en/oslo

Følg pressemeldinger fra Kasakhstans Ambassade i Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Kasakhstans Ambassade i Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kasakhstans Ambassade i Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom