Bonnier Norsk Forlag

Agnetesh slutter med Youtube

Del
En internettoverdose ødela for youtuber Agnetesh. Selv gjenfant hun skapergleden ved å logge av, og i «Avlogga» får leserne hjelp til det samme.

I nesten åtte år engasjerte Agnete Husebye, alias Agnetesh, sine 130 tusen Youtubefølgere med videoer fra hverdagslivet. De siste par årene har hun også deltatt i TV-programmer som 71 grader nord og Kompani Lauritzen. Men samtidig har det gått lenger og lenger tid mellom hver nye Youtubevideo.

Logger av

Gjennom hele Youtubekarrieren har Agnete likt å pusle med leker og øvelser som koding, sudoku og pusling, noe også seerne til Kompani Lauritzen og 71 grader nord vet godt. For selv om hun er kjent for å være pålogget, liker hun å logge av. Det kan rett og slett bli for mye internett. Og denne trettheten toppet seg under koronapandemien.

Bortsett fra lesing fant hun imidlertid få morsomme, avlogga aktiviteter, og heller ingen bøker eller hefter som samlet sånne «pusle-øvelser» hun liker så godt. Erstatningen ble å skrolle mobilen og deretter føle seg sliten og uvel.

Vendepunktet på Bali

Samtidig forsvant kreativiteten - og dermed også produksjonen av Youtube-videoer. Så dro hun på langferie til Bali, et land like vakkert som mobildekningen er dårlig. De avlogga stundene ble mange og lange, og ut av kjedsomheten kom ideen: Hvorfor ikke bare lage boken selv?

Straks begynte hun å pønske ut øvelser, spill, quizleker og annen pusling, og gjenfant endelig skapergleden. 

I sin siste Youtube-video noensinne lanserte hun boken sammen med braknyheten om at Youtube-karrieren er et avsluttet kapittel. For fansens del åpner heldigvis forfatterkarrieren opp for flere nye.  

Ta kontakt for anmeldereksemplar eller intervju med Agnete Husebye. 

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: Jarran Flokkmann
Foto: Jarran Flokkmann
Last ned bilde

Om Bonnier Norsk Forlag

Bonnier Norsk Forlag
Bonnier Norsk Forlag
Postboks 7133, St.Olavs plass
0130 Oslo

92629873https://bonnierforlag.no

Følg pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bonnier Norsk Forlag på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom