Politihøgskolen

Fortsetter som rektor

Del
I statsråd fredag 5. mai ble Nina Skarpenes utnevnt til rektor ved Politihøgskolen for en åremålsperiode på seks nye år.
Nina Skarpenes. Foto: PHS
Nina Skarpenes. Foto: PHS

Skarpenes har hatt flere ulike lederstillinger ved PHS tidligere, og vært en del av øverste ledelse siden 2008. I 2014 ble hun midlertidig beskikket som rektor, da tidligere rektor Håkon Skulstad ble beordret til Politidirektoratet. Skarpenes ble utnevnt i statsråd som rektor første gang i 2017. Dette blir dermed hennes andre åremålsperiode som rektor ved PHS.

-  Jeg er svært glad for at jeg får fortsette som rektor. Jeg ser frem til å fortsatt lede en organisasjon med svært kompetente medarbeidere, og med et betydningsfullt samfunnsoppdrag der vi spiller en viktig rolle for å opprettholde høy tillit til politiet, sier Nina Skarpenes.

Les mer på politiet.no

Nøkkelord

Kontakter

Pressevakt

488 87 934
(Åpen hverdager kl. 09 - 15) - ikke SMS

presse@phs.no

Bilder

Nina Skarpenes. Foto: PHS
Nina Skarpenes. Foto: PHS
Last ned bilde

Om Politihøgskolen

Politihøgskolen
Politihøgskolen
Slemdalsveien 5
0369 Oslo

23 19 99 00http://www.politihogskolen.no

Politihøgskolen er den sentrale utdanningsinstitusjonen for politi- og lensmannsetaten, med eit eige styre som øvste organ. Politihøgskolen har til oppgåve å gi grunnutdanning for teneste i politi- og lensmannsetaten og etter- og vidareutdanning til dei tilsette i etaten. Politihøgskolen driv forskings- og utviklingsarbeid og fagleg formidling innanfor fagområda sine. Politihøgskolen har fire studiestader: Oslo, Bodø, Kongsvinger og Stavern.

Følg pressemeldinger fra Politihøgskolen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Politihøgskolen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Politihøgskolen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye