NLA Høgskolen

NLA Høgskolen med betydelig økning i forskningsproduksjonen

Del
Mens de fleste av de 29 institusjonene i den norske universitets- og høyskolesektoren opplever svekkede forskningsresultater i 2022 enn året før, går NLA Høgskolen mot strømmen og kan vise til betydelig bedre forskningsresultater.
Forskere ved NLA Høgskolen
Forskere ved NLA Høgskolen

NLA Høgskolen har opplevd en økning på 80% med et gjennomsnitt på 0,73 poeng per vitenskapelig ansatt for 2022. Dette betyr at høgskolen nå har nådd samme nivå som HVL (0,74).

– Vi er selvsagt godt fornøyde med de gode forskningsresultatene i 2022. Og når tendensen ellers i sektoren er tilbakegang, blir fremgangen og innsatsen som våre ansatte har lagt ned, ekstra imponerende, forteller prorektor for forskning og formidling ved NLA Høgskolen, Torgeir Landro.

Høgskolen har hatt forskingssatsing som førsteprioritet i strategiplanen, og vil arbeide for å gjenta de gode resultatene i årene som kommer.

– Publikasjonstallene vil ofte vil svinge noe fra år til år, særlig for mindre institusjoner, men vi tror at vi er i ferd med å stabilisere oss på et høyere nivå», avslutter Landro.

Nøkkelord

Kontakter

Turid.vevatne@nla.no
Hildegunn.bernsen@nla.no
Simen.sovik@nla.no
Jo.stevenson@nla.no

Bilder

Forskere ved NLA Høgskolen
Forskere ved NLA Høgskolen
Last ned bilde
Torgeir Landro
Torgeir Landro
Last ned bilde
Torgeir Landro
Torgeir Landro
Last ned bilde

Om NLA Høgskolen

NLA Høgskolen
NLA Høgskolen
Pb 74 Sandviken
5812 Bergen

55 54 07 00http://www.nla.no

NLA Høgskolen er en offentlig akkreditert privat høgskole med et bredt studietilbud i Bergen, Oslo og Kristiansand. NLA er en livssynsbasert, kristen institusjon og tilbyr utdanning for alle, uansett livssyn

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye