ABB

Offisiell åpning av ny fabrikk for frekvensomformere i Ulsteinvik

Del
ABB har gleden av å invitere pressen til åpningen av ABB Coast Guard & Navy’s nye produksjonsfasiliteter i Ulsteinvik, 10. mai 2023 klokken 11:45 – 13:45.

ABB, som en ledende bedrift innen elektriske fremdriftsløsninger for kommersiell skipsfart, ser at tiden er moden for å introdusere våre bærekraftige løsninger til Kystvakt og Navy markedet. Dette medfører behov for modifikasjoner og videreutvikling av de kommersielle produktene for å møte kravene denne applikasjonen stiller.

I den anledning åpner vi en helt ny fabrikk i Ulsteinvik for å produsere og videreutvikle frekvensomformere for dette markedet, ABB NavyDrive. ABB har valgt å satse lokalt i Ulsteinvik for bygge videre på over 20 års erfaring med produksjon av frekvensomformere.

Program

11:45 – 12:00 Dørene åpnes

12:00 – 12:15 Underholdning fra det lokale bandet Sytalaust

12-15 – 12:30 Åpningsseremoni

12:30 – 12:45 Underholdning fra det lokale bandet Sytalaust

12:45 – 13:45 Omvisning og spørsmål/svar med Sindre Sætre (Senior Vice President, ABB Coast Guard & Navy) og Egil Johansen (Local Business Line Manager, ABB Coast Guard & Navy) + Lunsj (Grillmat)

Vi håper dere har lyst og mulighet til å delta på åpningen sammen med oss!

Vennligst bekreft din deltagelse ved å sende mail til sigurd.bjorkas@no.abb.com

Vi ber om at det opplyses om eventuelle andre roller (privat eller offentlig) ved eventuell bekreftelse av invitasjonen. Dette på bakgrunn av sensitiviteten rundt offentlige anskaffelser, korrupsjon og påvirkning.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om ABB

ABB
ABB
Snarøyveien 30, bygning M
Fornebu

22 87 20 00http://www.abb.no

ABB er en teknologileder innen elektrifisering og automatisering som legger til rette for en mer bærekraftig og ressurseffektiv fremtid. Selskapets løsninger kobler ingeniørkunnskap og programvare for å optimalisere hvordan ting produseres, transporteres, drives og opereres.

ABBs rundt 105 000 ansatte bygger på mer enn 130 år med kvalitet, og er forpliktet til å drive innovasjoner som akselererer industriell omstilling. www.abb.com

Følg pressemeldinger fra ABB

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra ABB på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ABB

Energianalyse av motordrifter i industrien avdekker et sparepotensiale på 2,1 TWt22.11.2023 15:34:41 CET | Pressemelding

Energianalyser utført på mer enn 2000 motordrevne systemer viser en gjennomsnittlig potensiell energibesparelse på 31 prosent per motor. Total energibesparelse i motordriftenes levetid tilsvarer årlig forbruk* i 1,25 millioner husholdninger. Kutter opp mot 1,5 millioner tonn av CO2-utslipp med en tilbakebetalingstid ned mot 3 måneder, avhengig av regional energimiks og -kostnad.

ABB E-mobility støtter Scania globalt med ladeløsninger for elektriske kjøretøy2.11.2023 07:00:00 CET | Pressemelding

ABB E-mobility har tegnet en global rammeavtale med Scania for å leverere hele sin portfølje av DC-ladeløsninger Avtalen bygger på et langvarig partnerskap mellom de to selskapene og innebærer at ABB E-mobility vil støtte Scania i deres kundetilbud ABB E-mobilitys portefølje gjør det mulig for Scania å tilby en komplett løsning for kunder som elektrifiserer sin kjøretøysflåte - gjennom å leverere både kjøretøy, ladere, service og programvare

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom