ABB

Offisiell åpning av ny fabrikk for frekvensomformere i Ulsteinvik

Del
ABB har gleden av å invitere pressen til åpningen av ABB Coast Guard & Navy’s nye produksjonsfasiliteter i Ulsteinvik, 10. mai 2023 klokken 11:45 – 13:45.

ABB, som en ledende bedrift innen elektriske fremdriftsløsninger for kommersiell skipsfart, ser at tiden er moden for å introdusere våre bærekraftige løsninger til Kystvakt og Navy markedet. Dette medfører behov for modifikasjoner og videreutvikling av de kommersielle produktene for å møte kravene denne applikasjonen stiller.

I den anledning åpner vi en helt ny fabrikk i Ulsteinvik for å produsere og videreutvikle frekvensomformere for dette markedet, ABB NavyDrive. ABB har valgt å satse lokalt i Ulsteinvik for bygge videre på over 20 års erfaring med produksjon av frekvensomformere.

Program

11:45 – 12:00 Dørene åpnes

12:00 – 12:15 Underholdning fra det lokale bandet Sytalaust

12-15 – 12:30 Åpningsseremoni

12:30 – 12:45 Underholdning fra det lokale bandet Sytalaust

12:45 – 13:45 Omvisning og spørsmål/svar med Sindre Sætre (Senior Vice President, ABB Coast Guard & Navy) og Egil Johansen (Local Business Line Manager, ABB Coast Guard & Navy) + Lunsj (Grillmat)

Vi håper dere har lyst og mulighet til å delta på åpningen sammen med oss!

Vennligst bekreft din deltagelse ved å sende mail til sigurd.bjorkas@no.abb.com

Vi ber om at det opplyses om eventuelle andre roller (privat eller offentlig) ved eventuell bekreftelse av invitasjonen. Dette på bakgrunn av sensitiviteten rundt offentlige anskaffelser, korrupsjon og påvirkning.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om ABB

ABB
ABB
Snarøyveien 30, bygning M
Fornebu

22 87 20 00http://www.abb.no

ABB er en teknologileder innen elektrifisering og automatisering som legger til rette for en mer bærekraftig og ressurseffektiv fremtid. Selskapets løsninger kobler ingeniørkunnskap og programvare for å optimalisere hvordan ting produseres, transporteres, drives og opereres.

ABBs rundt 105 000 ansatte bygger på mer enn 130 år med kvalitet, og er forpliktet til å drive innovasjoner som akselererer industriell omstilling. www.abb.com

Følg pressemeldinger fra ABB

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra ABB på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ABB

ABB inngår avtale med SalMar om innsamling og bruk av sanntidsdata for å effektivisere driften av lakseoppdrettsanlegg20.9.2023 10:18:02 CEST | Pressemelding

• ABB samarbeider med SalMar, en av verdens største produsenter av oppdrettslaks, for å strømme offshore driftsdata i sanntid • ABB Ability™ EdgeInsight™ vil samle inn data fra driftsutstyr og enheter på ulike anlegg og overføre dem sikkert til en skybasert database • Den globale oppdrettsnæringen forventes å øke med opptil 40 prosent innen 2030, ifølge FN

ABB med Podcast om AI og digitale tjenester30.8.2023 11:09:02 CEST | Pressemelding

I en ny Podcast fra ABB kan du høre eksperter fra ABB utdype hvordan digitale løsninger som AI og autonomi har endret måten ABB leverer sine tjenester på. Podcasten gir eksempler på hvordan bruk og analyse av strømmede sanntidsdata blant annet kan gi bedre beslutningsstøtte, økt produksjon og sikkerhet. Løsningene bidrar også til redusert nedetid, og en mer rasjonell bruk av innsatsfaktorer som råvarer og energi.

ABB utvider samarbeidet med Northvolt for å elektrifisere verdens største batterigjenvinningsanlegg17.8.2023 16:47:38 CEST | Pressemelding

ABB skal levere elektrifiseringsløsninger til Revolt Ett, Northvolts nye batterigjenvinningsanlegg i Sverige Anlegget kommer på sikt til å behandle 125 000 tonn utbrukte batterier og batteriproduksjonsavfall hvert år, det største volumet i verden Northvolt, en langsiktig partner av ABB, har som mål at karbonavtrykket til batteriene skal være rundt 90 prosent lavere enn dagens industrinivå innen 2030

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom