Ungt Entreprenørskap Norge

Vårens vakreste gründerhappening: NM for Ungdomsbedrift

Del
Fredag 28. april møtes landets 71 beste ungdomsbedrifter for å konkurrere om Juryens oppmerksomhet, heder og ære under NM for Ungdomsbedrift i regi av Ungt Entreprenørskap Norge.

28. april samles 71 ungdomsbedrifter fra alle fylkene i hele landet for å delta på Norgesmesterskapet for Ungdomsbedrift på Nova Spektrum på Lillestrøm. Ungdomsbedriftenes produkter og tjenester omfatter alt fra gjenbruk og bærekraftig produksjon, dyrevelferd og psykisk helse til livreddende teknologiske løsninger. Under arrangementet skal ungdomsbedriftene stå på stand, holde pitcher og bli intervjuet av juryer bestående av næringslivsledere og politikere, og til slutt kåres vinnere i til sammen 14 forskjellige kategorier. Den gjeveste prisen «Norges Beste Ungdomsbedrift» skal representere Norge i den europeiske finalen Gen-E som avholdes i Istanbul i juli.

- Vi gleder oss til å se de unge i aksjon og bli bedre kjent med idéene deres og ikke minst elevene bak idéene. Dette er fremtidens gründere, ledere og arbeidstakere, og det er alltid utrolig lærerikt og motiverende å se deres engasjement og løsninger, sier administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap Norge, Grete Ingeborg Nykkelmo.

Les også:

Slik har ungdomsbedriftene kvalifisert seg

Deltakerne i NM Ungdomsbedrift har kvalifisert seg gjennom fylkesmesterskap i hele landet, fra Troms og Finnmark i nord til Agder i sør. Det er kåret vinnere i flere kategorier, fra beste regnskap, beste markedsføring til beste yrkesfaglige bedrift og beste videopitch. På torsdag møtes ungdomsbedriftene på Lillestrøm for to dager med utstiling, juryintervjuer og festmiddag, og avslutningsvis kåring av beste ungdomsbedrift innen 14 forskjellige kategorier.

Om Ungt Entreprenørskap

Ungt Entreprenørskap (UE) er en ideell, landsomfattende organisasjon som sammen med utdanningssystemet, næringslivet og andre aktører jobber for å utvikle barn og unges kreativitet, skaperglede og tro på seg selv. UE har programmer fra grunnskole til høyre utdanning innen områdene entreprenørskap, jobbtrening og personlig økonomi. UEs programmer gjennomføres i nært samarbeid med lokalt arbeids- og næringsliv. På denne måten bygger UE bro mellom teori og praksis, og bidrar til å øke kreativitet og relevans i læreprosessene. Ungt Entreprenørskap er en brobygger mellom skole og arbeidsliv.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Ungt Entreprenørskap Norge

Ungt Entreprenørskap Norge
Ungt Entreprenørskap Norge
Forskningsparken, Gaustadalleen 21
0349 Oslo

https://www.ue.no/

Ungt Entreprenørskap er en ideell, landsomfattende organisasjon som sammen med utdanningssystemet, næringslivet og andre aktører jobber for å utvikle barn og unges kreativitet, skaperglede og tro på seg selv.

Følg pressemeldinger fra Ungt Entreprenørskap Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ungt Entreprenørskap Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ungt Entreprenørskap Norge

KelpNest er Norges beste ungdomsbedrift28.4.2023 20:14:11 CEST | Pressemelding

KelpNest UB fra Thora Storm videregående skole i Trøndelag gikk i dag helt til topps og ble kåret til Beste Ungdomsbedrift 2023 under NM Ungdomsbedrift i regi av Ungt Entreprenørskap. Juryen var spesielt imponert over hvordan ungdomsbedriften har jobbet med forskningsmiljøer og næringslivet for å identifisere løsningen på et stort miljø- og dyrehelseproblem i bransjen. Vinnerne skal representere Norge under EM for ungdomsbedrifter i Istanbul 11.-14. juli.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye