Negotia

Streiken er over

Del
YS og NHO har nå kommet til enighet. Storstreiken er dermed avsluttet. - Jeg vil rette en stor takk til alle som har stått på for et historisk resultat, sier Negotia-leder Monica A. Paulsen.

Torsdag ettermiddag kom meldingen om at det er oppnådd enighet i konflikten mellom YS og NHO. Streiken avsluttes og alle møter på jobb som normalt fra fredag 21. april.

- Negotia og våre medlemmer i Felleskjøpet Agri tok kampen for at de ansatte skal få sin del av kaka, og en reell vekst i lønna. Nå har vi oppnådd et historisk resultat. Det har aldri blitt gitt et større sentralt tillegg, sier Paulsen.

I fjor ble prisstigningen enda høyere enn antatt og mange av Negotias medlemmer har hatt levekostnader som har økt mer enn lønnsveksten flere år på rad. Negotias mål i mellomoppgjøret har vært å sikre at arbeidstakerne får sin del av verdiskapningen.

- Jeg er stolt av hvordan Negotias medlemmer har støttet opp om streiken i solidaritet med norske arbeidstakere. Jeg vil særlig rette en stor takk til våre medlemmer i Felleskjøpet Agri for den innsatsen de har lagt ned over de siste fire dagene. Det er tøft å stå streikevakt, men de har stilt opp med godt humør, sier Paulsen.

Negotias største tariffavtaler med NHO, Funksjonæravtalen og Selgeravtalen, er ikke en del av mellomoppgjøret.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Negotia

Negotia
Negotia
Lakkegata 23
0187 Oslo

815 58 100https://www.negotia.no/

Negotia er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon for ansatte i privat næringsliv og frivillig sektor. Vi organiserer 21 500 medlemmer fordelt på over 1 600 arbeidsplasser. Negotia er tilsluttet Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund (YS). 

Følg pressemeldinger fra Negotia

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Negotia på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Negotia

På kvinnedagen spør Negotia: Hva gjør vi for kollegaen som opplever partnervold?8.3.2024 11:25:17 CET | Pressemelding

På jobb tar man ofte på seg en profesjonell maske og deler lite personlig. Man vil bli sett på som ansvarlig, pliktoppfyllende og en stabil kollega. For mange er det en kamp å skjule det som foregår bak hjemmets fire vegger for kollegaer og ledere. Ifølge en undersøkelse utført av Nordisk Kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKTVS) i 2023 har nemlig 1 av 10 kvinner opplevd alvorlig fysisk vold av partner eller ekspartner.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye