NLA Høgskolen

Studenter setter samfunnsansvar på agendaen!

Del
Hvordan kan næringslivet bidra til en bedre fremtid?
Haugedagen 2023
Haugedagen 2023

Dette spørsmålet stiller økonomistudenter fra Hauge School of Management (NLA Høgskolen) når de arrangerer Haugedagen 2023 i Oslo onsdag 20. april. 

Flere eksterne vil dele sin innsikt om tema som samfunnsansvar, sosialt entreprenørskap og bærekraft. Samtidig vil arrangementet oppmuntre til nyskapning og mulighetstenkning innenfor næringslivet, spesielt med tanke på å ta et utvidet samfunnsansvar

På Haugedagen vil den haugianske arven stå sentralt, og det vil bli diskutert hvordan den kan videreføres i dag, snart 200 år etter Hans Nielsen Hauges død. Hauges betydelige bidrag til norsk næringsliv inkluderer etableringen av omtrent 150 bedrifter, som skapte mellom 7 000 og 8 000 arbeidsplasser. Mange av disse bedriftene hadde en sterk sosial profil, og haugianerne var på mange måter pionerer på dette området i Norge.

Arrangementet vil være en unik mulighet til å lære og reflektere over hvordan næringslivet kan ta et utvidet samfunnsansvar og bidra til en bedre verden, inspirert av Hauges arv og virke.

For mer informasjon: besøk https://www.haugedagen.no.

Nøkkelord

Kontakter

Turid.vevatne@nla.no
Hildegunn.bernsen@nla.no
Simen.sovik@nla.no
Jo.stevenson@nla.no

Bilder

Haugedagen 2023
Haugedagen 2023
Last ned bilde
Trine Lervik, prosjektleder fra Haugedagen 2023
Trine Lervik, prosjektleder fra Haugedagen 2023
Last ned bilde

Om NLA Høgskolen

NLA Høgskolen
NLA Høgskolen
Pb 74 Sandviken
5812 Bergen

55 54 07 00http://www.nla.no

NLA Høgskolen er en offentlig akkreditert privat høgskole med et bredt studietilbud i Bergen, Oslo og Kristiansand. 

Høgskolen driver forskning innen et bredt utvalg av fagområder og har et variert forskermiljø, som har som oppgave å skape et miljø for forskning, kunstnerisk utviklingsarbeid, publisering, forskning og kunnskapsutvikling. 

NLA er en livssynsbasert, kristen institusjon og tilbyr utdanning for alle, uansett livssyn. 

Følg pressemeldinger fra NLA Høgskolen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra NLA Høgskolen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NLA Høgskolen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye