Byggmax

Byggmax åpnet nytt varehus i Mandal

Del
Fredag 31. mars åpnet byggevarekjeden Byggmax nytt varehus på Jåbekk Øst – en perfekt beliggenhet for både hytteeiere og mandalitter.

– Jeg ønsker Byggmax hjertelig velkommen som et flott og godt tilskudd her i Lindesnes.  Profesjonelle aktører som bidrar til næringsvirksomhet, arbeidsplasser og utviklingen av Lindesnes er viktig og veldig positivt for kommunen vår, sier ordfører i Lindesnes, Even Tronstad Sagebakken. 

På fredag kl. 09:30 «saget han planken» og erklærte det nye varehuset på Jåbekk Øst for åpnet. Byggevarekjeden har fra før av åpnet fire varehus i Agder, og endelig har dagen kommet for å åpne den den femte i Norges sydligste by. Etter gode tilbakemeldinger fra de andre butikkene i Agder, gleder Norgessjefen nå seg til å bli bedre kjent med mandalittene.

– Konkurransen i Mandal tilspisser seg med flere etableringer av større og mindre byggevarekjeder. Det er vi i Byggmax glad for! Vi er best på prisgaranti og jobber steinhardt for å gjøre små og store prosjekter så billige som mulig. Det kommer nå innbyggerne i Mandal til gode, sier Niklas Hamberg.

Verdifullt for lokalsamfunnet
Varehuset er 1 348 kvadratmeter stort, og tomten strekker seg over fire mål. Regionssjef Frederik Staudt er spesielt fornøyd med beliggenheten. 

– I Byggmax har vi har spesialisert oss på billig treverk og byggevarer til hjemmefiksere. Med plasseringen til vårt nye varehus får både lokale og hytteiere i området kort vei til svært gode tilbud. Det kommer godt med nå som det er tiden for å planlegge sommerens prosjekter, sier han.

I rekrutteringen til den nye butikken har Byggmax satset lokalt. Byggevarekjeden har god erfaring med å samarbeide med NAV og undersøker nå mulighetene for et slikt samarbeid i Mandal. Den nye butikksjefen er stolt av hvordan Byggmax jobber med talentutvikling.

– Det som er så fint med Byggmax er at du kan komme med inn med to never og god arbeidslyst, og jobbe deg opp i systemet. Vi er mest opptatt av hva slags innstilling du har til å lære og utvikle deg, sier Hamid Ali, daglig leder ved ByggmaxJåbekk Øst. 

Best på hjemmefiksing og treverk
Byggmax satser på privatmarkedet og de siste årene har Byggmax scoret bra på lokale og nasjonale pristester. Det toppmoderne varehuset vil tilby gode tilbud på alt hjemmefiksere kan ønske seg.

– Vi skal være på hjemmefikseren sitt lag. Det er uforståelig for oss at noen må betale 100 kroner for en hammer, mens en håndverker slipper unna med 50. Med åpningen av vårt nye varehus i Mandal får enda flere muligheten til å realisere byggedrømmen uten å betale for mye.

Mandalittene vil nå også nyte godt av Byggmax sin bransjeledende prisgaranti. Den gir kundene 110% av prisforskjellen om en lokal konkurrent setter ned prisen inntil syv dager etter et kjøp. Med en stor bredde av leverandører for nordisk trevirke skal Byggmax være aller best på treverk, avslutter Ali.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Byggmax

Byggmax
Byggmax
Enebakkveien 309
1188 oslo

https://www.byggmax.no/

Om Byggmax Group

Byggmax tilbyr byggematerialer og gjør-det-selv-produkter av høy kvalitet til beste pris, på en enkel og god måte. Uansett budsjett eller tidligere erfaring, gir vi kundene våre kunnskap og selvtillit til å fullføre sine byggedrømmer. Med en velfungerende netthandel og over 160 butikker i Sverige, Norge og Finland er Byggmax en av Nordens ledende detaljhandelskjeder innen bygg- og gjør-det-selv-produkter. Konsernet omsatte for 5,2 milliarder kroner i år 2019 og har vært notert på Nasdaq siden 2010.

Følg pressemeldinger fra Byggmax

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Byggmax på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Byggmax

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom