Easee

Easee starter permitteringsprosess

Del
Salgsforbudet i Sverige som er innført av Elsäkerhetsverket får konsekvenser for ansatte, salgspartnere og produksjonspartnere. Nå velger Easee å permittere ansatte.
Jonas Helmikstøl, gründer og daglig leder i Easee.
Jonas Helmikstøl, gründer og daglig leder i Easee.

Alle ansatte ble orientert om at en permitteringsprosess iverksettes på et allmøte klokken 9.00 fredag morgen. Hvor mange som rammes er på nåværende tidspunkt uvisst.

– Menneskene er grunnverdien i selskapet vårt og det viktigste vi har. Dette gjør ulidelig vondt, men denne prosessen må til for at folk skal ha en fantastisk arbeidsplass i mange tiår fremover. Jeg skal kjempe for folkene mine ned til hver bidige krone. Reisen vår har bare begynt, og dette er en hump i veien, sier gründer og daglig leder i Easee, Jonas Helmikstøl.

Laderne er bare begynnelsen på økosystemet Easee skal bygge verden over.

– Hadde innovasjon vært enkelt, hadde alle gjort det. Vi har ett av de beste produktene på markedet, og når man innoverer møter man ulike typer utfordringer. Vi står midt i en turbulent situasjon, men våre ladere er tryggest, smartest og mest innovative. Det skal vi bevise. Vi kommer aldri til å gi oss for å skape en sikrere, smartere og grønnere fremtid for kommende generasjoner, sier Helmikstøl videre, og lover at Easee skal komme tilbake sterkere og at det er ingenting han vil mer i hele verden enn at alle ansatte skal jobbe for Easee i tiår fremover.

Dialog med mulige investorer

Selskapet har iverksatt en kapitalinnhentingsprosess og er i dialog med flere mulige investorer.

– Vi tror på det vi driver med, og vi skal komme oss gjennom dette. Vi er nå i dialog med investorer som ser det enorme potensiale Easee har, og vi har enda flere produkter klare innen kort tid. Vi har et enormt marked å mette, og det bare vokser og vokser. Vi har hatt en fantastisk vekst i Norge, og vi skal vokse minst like fort i alle andre land – hvor elbiler nå kommer i et forrykende tempo. De 700 000 solgte laderne er bare begynnelsen på en reise, et eventyr og et økosystem hvor det trengs smartere, sikrere og grønnere løsninger, sier Helmikstøl.

Det har vært noen svært turbulente uker i Easee etter at Elsäkerhetsverket tirsdag innførte et salgsforbud på bakgrunn av deres bekymringer rundt jordfeilvern. Easee er helt uenige i deres påstander, og har dokumentert sikkerheten i løsningene grundig – både teknisk og juridisk. Selskapet leverer i løpet av dagen i dag, fredag 17. februar, inn både en midlertidig forføyning og en anke. En midlertidig forføyning dreier seg om umiddelbarheten til salgsforbudet, og vil behandles innen kort tid. I etterkant av dette vil en ordinær ankeprosess startes.

Easee fremholder at det ikke er noen tvil rundt laderne, at de er helt trygge og alle kunder kan lade trygt.

Kontakter

Bilder

Jonas Helmikstøl, gründer og daglig leder i Easee.
Jonas Helmikstøl, gründer og daglig leder i Easee.
Last ned bilde

Om Easee

Easee
Easee
Grenseveien 19
4313 Sandnes

https://easee-international.com/no/

Easee ble etablert av tre norske grundere i 2018, og utvikler, designer og produserer alle produkter i Skandinavia. Selskapet eksporterer til hele 23 land i Europa og har en eksportrate på nærmere 80 %, med Sverige, UK, Tyskland, Nederland, Sveits og Danmark som sine største markeder.

Med over 500 ansatte i 8 land har selskapet en ambisjon om å bli Europas største green-tech selskap innen 2026, og verdens største innen 2031.

Følg pressemeldinger fra Easee

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Easee på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Easee

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye