Storyboard AS

Norske Storyboard overtar Børsen Academy fra danske Dagbladet Børsen AS

Del
Danske Dagbladet Børsen har den 7. mars 2023 solgt sin digitale læringsplattform, Børsen Academy, til det norske selskapet Storyboard AS. Alle nåværende ansatte vil følge med over til Storyboard.
(Foto: Finn Frandsen // Politiken)
(Foto: Finn Frandsen // Politiken)

Den velkjente danske næringslivsavisen har i flere år stått bak driften av Børsen Academy, men nå ønsker de å fokusere mer på sin kjerneoppgave som dansk næringslivsmedium. Dette er gode nyheter for norske Storyboard.

Karl Fredrik Agnalt, daglig leder for Storyboard AS, sier at de ser frem til å ta over roret.
"Etter det gode samarbeidet vi har hatt med Børsen Academy de siste 10 årene, er vi begeistret over å kunne overta virksomheten. Vi ser dette som en flott mulighet til å etablere en større tilstedeværelse på det danske markedet."

Bjarne Corydon, administrerende direktør og ansvarshavende redaktør for Børsen, er også fornøyd med det nye eierskapet:

"For Børsen skjer salget som en del av et skjerpet strategisk fokus på Børsens kjerneoppgave som Danmarks ledende næringslivsmedium. Vi betrakter Storyboard som den helt riktige eieren som vil kunne videreføre den høye servicen og kvaliteten Academy er kjent for."

Børsen Academy tilbyr blant annet læringsplattformen Learning Center og en rekke digitale kurs innen alt fra Office og PowerBI til GDPR og IT-sikkerhet. Plattformen gir også kundene mulighet til å integrere eget innhold på læringsplattformen.

Storyboard, med datterselskap i Danmark, er spesialisert innen e-læring og læringsplattformer og er markedsledende innen dette i Norge.
Børsen Academy vil i forbindelse med salget endre navn til Storyboard.

Nøkkelord

Kontakter

Spørsmål i forbindelse med det ovennevnte kan rettes til:
• Bjarne Corydon, CEO, Børsen, tlf. 33320102
• Karl Fredrik Agnalt, adm. direktør, Storyboard, tlf. +47 90 50 61 28

Bilder

(Foto: Finn Frandsen // Politiken)
(Foto: Finn Frandsen // Politiken)
Last ned bilde

Om Storyboard AS

Storyboard AS
Havnelageret Langkaia 1
0150 OSLO

https://storyboard.no/
Storyboard AS utvikler e-læring og leverer læringsportaler til små og store virksomheter i alle bransjer, både privat og offentlig sektor. Vi har opparbeidet oss solid kompetanse innen både digital læring og læringsteknologi tilpasset et moderne arbeidsliv.

Følg pressemeldinger fra Storyboard AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Storyboard AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.