Apollo

Apollo tilbake på nordøstre Kreta og feriebyen Sitia

Del
Som en del av reisearrangørens satsing på Hellas, gjenåpner nå Apollo direkteruten til feriebyen Sitia på Kreta. Reisearrangøren er den eneste i Skandinavia som trafikkerer flyplassen på det nordøstre hjørnet av øya.

Feriebyen på nordøstre Kreta ble først lansert som Apollos stornyhet i 2017. Pittoreske smug, en to kilometer lang sandstrand og en genuin, gresk atmosfære gjorde raskt at Kreta-tilhengere la sin elsk på øyas ny reisemål. Men så kom pandemien og reisearrangøren måtte nedjustere tilbudet.

To år senere er verden derimot endelig tilbake til normalen igjen – og Apollo satser med både et historisk bredt program og en strategi om å gjøre det enklere for reisende å oppdage mer autentiske reisemål og sider ved eksisterende favoritter. Velkommen tilbake til Sitia!

- Sitia er et lite stykke Kreta ytterst få kjenner til, som mot alle odds har klart å forbli nærmest uberørt av turismen som ellers råder på Hellas’ mest populære øy. Her kommer du tett på det greske hverdagslivet, samtidig som ethvert feriebehov innfris i form av både flotte hotell, spennende utflukter, god mat og ikke minst en lekker strand, forteller Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Apollos første direktefly til Sitia går fra Oslo fredag 16. Juni med SAS.

Størst på de små reisemålene

Apollos hjerte for autentiske ferieopplevelser gjennomsyrer hele reisearrangørens tilbud – fra destinasjonsnivå til hotell. Hotellkonseptet Mondo Local omfavner små, ofte familieeide hoteller, og er blant reisearrangørens mest populære konsepter.

Samtidig er Apollo også alene om å tilby reiser fra Norge til flere mindre reisemål i Hellas - deriblant øyene Limnos, Lesvos/Mytilini og Karpathos, samt Kalamata, Kardamili, Stoupa og Skafidia på det greske fastlandet. 

- Her glimrer masseturismen med sitt fravær, i tillegg er opplevelsene store og prisnivået lavt. Det gjør disse reisemålene til en selvfølge i programmet vårt, da vi som reisearrangør brenner for å skape personlige og genuine ferieopplevelser. I Hellas har vi virkelig fått det til, og det tankesettet og måten å jobbe på tar vi med oss til alle våre reisemål, fastlår Rivera.

I sommer tilbyr Apollo reiser til nærmere 40 ulike reisemål i Hellas. I tillegg har reisearrangøren et bredt tilbud av reiser til både Kroatia, Kypros, Spania, Albania, Bulgaria, Portugal og Tyrkia.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+4721017540http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom