DLA Piper

DLA Piper med ytterligere forsterking av sitt forsikrings- og tvisteløsningsteam

Del
DLA Piper er i sterk vekst i Norge og i Norden og opplever en stadig økende etterspørsel av advokattjenester innenfor forsikringsrett og tvisteløsning. DLA Pipers tvisteløsningsteam ble i 2022 styrket med to nye partnere. Nå øker teamet ytterligere med rekrutteringen av en ny partner. Vi er glade for å kunne ønske Mohsin Ramani velkommen som ny partner fra 1. februar 2023.

Mohsin Ramani kommer fra tvisteløsningsmiljøet i advokatfirmaet Glittertind. Han har særlig erfaring med kommersielle tvister relatert til aksje- og selskapsrettslige forhold, erstatningskrav samt forsikringssaker. Mohsin har også en rekke styreverv og er medlem av Advokatforeningens hovedstyre.

Han er rangert som Up & Coming innenfor både prosedyre og forsikringsrett i Finansavisens advokatundersøkelser for 2021 og 2022. I kategorien forsikringsrett er han begge år rangert på topp blant talentene. Mohsin Ramani vil gå inn i DLA Piper nordiske forsikringsgruppe og lede denne.

Managing partner i DLA Piper Norway, Kjetil Haare Johansen, uttaler følgende i forbindelse med rekrutteringen:

- DLA Piper har hatt god vekst i Norge og Norden i den senere tid og vi har hatt en sterk utvikling. Vi har en klar ambisjon om ytterligere vekst og å tilby markedet et bedre og sterkere team av kompetente advokater.

Gjennom rekrutteringer av unge partnere, profilerte advokater innenfor tvisteløsning, ønsker DLA Piper å bygge et sterkt kompetent og dynamisk fagmiljø for tvist i Norge. Partnerne Tage Brigt A. Skoghøy og Ørjan Salvesen Haukaas, som begge var ranket som Up & Coming på tvisteløsning, startet i DLA Piper høsten 2022 og markerte da en tydeligere og mer spisset satsning på kompleks tvisteløsning.

- Denne satsningen forsterker vi ytterligere nå. Mohsin har solid erfaring med å håndtere store tvister i både inn- og utland for norske kunder, og han ønsker å bidra til ytterligere utvikling i DLA Piper sammen med Skoghøy og Haukaas. Mohsin har ytterligere sterk kompetanse og profil på forsikringsrett, noe som gjør oss betydelige sterkere også på forsikringsrett i Norge og i Norden. Det er med stor glede vi ønsker Mohsin velkommen som partner i DLA Piper, sier Johansen.

Mohsin Ramani tiltrer formelt som partner i DLA Piper Norway fra 1. februar 2023.

Kontakter

Bilder

Om DLA Piper

DLA Piper
DLA Piper
Bryggegata 6
0250 Oslo

+47 24 13 15 00http://www.dlapiper.no

DLA Piper er et globalt advokatfirma med 4700 advokater og kontorer i mer enn 40 land. Ved Oslo-kontoret på Aker Brygge arbeider det omkring 85 advokater og i overkant av 120 ansatte.

Følg pressemeldinger fra DLA Piper

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra DLA Piper på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra DLA Piper

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye