Politihøgskolen

Seminar om politiet og rolleforståelse

Del
Ekspertutvalget som har vurdert forholdet mellom politiet og Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) leverte sin rapport 11. januar. Mandag 13. mars inviterer Politihøgskolen til et seminar om tema.
RAPPORT: Utvalget la frem sin rapport 11. januar.
RAPPORT: Utvalget la frem sin rapport 11. januar.

Utvalgets rapport presenteres, kommenteres og diskuteres i høgskolens lokaler på Majorstua i Oslo. Seminaret har tittelen: «Så hatten passer?» – eller hva kan vi lære av Rolleforståelsesutvalgets rapport?

Det er utvalgets enstemmige oppfatning at det ikke i tilstrekkelig grad har vært skilt mellom rollen som politi, og rollen som medlem av NNPF. Politihøgskolen har også vært gjenstand for utvalgets utredning, som viser at fagutvikling og kompetanseheving på narkotikafeltet i betydelig grad har blitt overlatt til den private organisasjonen.

Utvalgsleder Anne-Mette Magnussen presenterer rapporten, som blir kommentert fra ulike fagområder av professorene Jostein Askim, Inger Johanne Sand og Katja Franko.

Seminaret avsluttes med en panelsamtale mellom innlederne og Riksadvokat Jørn Sigurd Maurud, Politidirektør Benedicte Bjørnland og Politihøgskolens rektor Nina Skarpenes.

Seminaret 13.3 er åpent for alle interesserte, også media. NB! Begrenset antall plasser.

Påmelding kreves for de som ønsker oppmøte. De som ikke får plass, eller som ikke har anledning til å delta fysisk, kan følge arrangementet som strømmes på nett.

Medier bes bruke påmeldingsskjema, eller kontakte Ossy Bradbury ved Forskningsavdelingen, vi tar gjerne påmelding i forkant: ossbra@phs.no

Mer bakgrunn – program og info om påmelding finner du via denne linken

Nøkkelord

Kontakter

Pressevakt

488 87 934
(Åpen hverdager kl. 09 - 15) - ikke SMS

presse@phs.no

Bilder

RAPPORT: Utvalget la frem sin rapport 11. januar.
RAPPORT: Utvalget la frem sin rapport 11. januar.
Last ned bilde

Om Politihøgskolen

Politihøgskolen
Politihøgskolen
Slemdalsveien 5
0369 Oslo

23 19 99 00http://www.politihogskolen.no

Politihøgskolen er den sentrale utdanningsinstitusjonen for politi- og lensmannsetaten, med eit eige styre som øvste organ. Politihøgskolen har til oppgåve å gi grunnutdanning for teneste i politi- og lensmannsetaten og etter- og vidareutdanning til dei tilsette i etaten. Politihøgskolen driv forskings- og utviklingsarbeid og fagleg formidling innanfor fagområda sine. Politihøgskolen har fire studiestader: Oslo, Bodø, Kongsvinger og Stavern.

Følg pressemeldinger fra Politihøgskolen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Politihøgskolen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Politihøgskolen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom