Sony Music Norway

Arif slipper EP-en "Å Drukne En Fisk"

Del
For bare to uker siden slapp Arif «(Åh) Tåmy, Tåmy - Rifla x Sheriff», og forrige søndag kom musikkvideoen. I dag følger han opp med fem nye låter og den veldig personlige EP-en «Å Drukne En Fisk». I tillegg er han aktuell med den audiovisuelle podkasten «I sjappa med Arif», og legger ut på Norgesturné i slutten av januar.
  1. Smoke
  2. Hellig
  3. Venner & Fiender
  4. (Åh) Tåmy, Tåmy - Rifla x Sheriff
  5. Kan du forstå det
  6. Trenger Freestyle
  7. Igjen

«Som alle andre mennesker verden rundt, så ble jeg påvirket av pandemien, og alle konsekvensene som kom med den. En rar miks av frihet, ensomhet og sosial angst. Når man endelig kunne møtes var det helger fylt med glede og positivitet. Fant ro i et rom med høylytte mennesker og høyere musikk. Dette ble etterfulgt av mørkeblå mandager. En tung følelse hvor alt kjentes ut som et tiltak. Og alle problemer man har løpt fra i flere år blir større og mer intensive.. - forteller Arif.

«Å drukne en fisk» er for meg en metafor for å «drukne» disse tankene. Å gjøre noe som for meg føles umulig å gjøre. Å ta et oppgjør med meg selv og min psykiske helse. Å bedre meg selv, slik at jeg kan være den beste versjonen av meg, for meg, og alle rundt meg. Jeg har ingen mål om x antall streams. Jeg har ingen mål om priser.» - Arif Murakami

EP-en gjestes av Chirag og Siyabång, og er produsert av Askjell, Filip Kollsete, Pluto, Marcel Basima og Benjie. På den visuelle biten, har Arif på dette prosjektet jobbet med den London-baserte kunstneren Groba og det Oslo-baserte designbyrået Bielke&Yang.

«Å Drukne En Fisk» er ute fredag 13.januar.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
(C) Sara Angelica Spilling
(C) Sara Angelica Spilling
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

William Gamborg slipper "Hvis"1.7.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding

Dagen etter han spilte for 2 x fullstappet Parkteatret i Oslo slipper multitalentet William Gamborg melankolske «Hvis». ««Hvis» handler om en relasjon som går mot slutten, og om all usikkerhet og tanker som oppstår rundt det» - William Gamborg Låten ble skrevet med Henrik Stave og Johan Hessel Jelonek for et år siden, men har ligget urørt på mobilen til William siden. «Jeg gikk nylig gjennom alle låtene mine og fant den igjen, viste den frem på TikTok, og folk digget den like mye som meg! Så da passer det fint å slippe den» - William Gamborg Rett før sommeren lå William Gamborg høyt på topplistene med «Glem meg, men jeg glemmer aldri», i sommer opptrådte han for titusener av mennesker på blant annet VG-lista og Norway Cup og slapp låten «No sense» med sine gode venner Bargee og Makosir. Samtidig har han det siste halvåret turnert med dansegruppa Quick rundt om i verden – nå senest i Pakistan, India og Dubai. Han rundet av 2022 med å være #1 på Spotify med «Oppmerksomhet» med Morgan Sul

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye