SAFE

Hilde-Marit Rysst takker for seg etter tolv år som forbundsleder

Del
Hilde-Marit Rysst, SAFE sin forbundsleder de siste tolv årene, har varslet valgkomitéen at hun ikke stiller til gjenvalg som forbundsleder på kongressen i november. Valgkomitéen er nå i gang med å kartlegge veien videre og ønsker innspill til kandidater fra hele organisasjonen, på tvers av områdene.
Hilde-Marit Rysst Foto: Rebecca Bjerga
Hilde-Marit Rysst Foto: Rebecca Bjerga

– Etter tolv utrolig spennende år, med medgang og motgang, i bransjen, i organisasjonen og for meg selv som person, er det med stolthet jeg nå takker av og tenker jeg har tatt mitt skift, sier Rysst.

Rysst mener det er på tide med nye øyne og nye krefter for å bygge forbundet videre.

– Det har vært et vanvittig spennende skift, men nå trengs det nye øyne og nye krefter for å bygge vårt solide forbund videre. Den som overtar stafettpinnen, får en utrolig mulighet til å forme bransjen vår inn i den nye tiden, og med en så sterk flokk i ryggen, er jeg overbevist om at SAFE går trygge tider i møte.

Forbundslederen vil også takke alle som har bidratt til tolv spennende år i SAFE.

– Jeg vil rette en stor takk til alle som har bidratt til at jeg har kunnet få disse årene i SAFE sin tjeneste, tusen takk, sier Rysst.

Valgkomitéen søker kandidater 

Valgkomitéen har allerede hatt et møte i desember for å kartlegge veien videre. Komitéen består av fem medlemmer:

  • Morten Eriksen
  • Trond Wisnæs
  • Jan Erik Hannaseth
  • Tom Ove Dyrnes
  • Trond Cato Fylling

Valgkomitéen sitt mål er å fremheve kandidater som viser ansvar for helheten i organisasjonen. Hvert tredje år er hele arbeidsutvalget, forbundsstyret og komitéene i SAFE på valg.

Valgkomitéen fremlegger sin innstilling i god tid før kongressen. Lederen i valgkomitéen, Morten Eriksen i SAFE klubben Edvard Grieg (Aker BP ASA), er spent på hvordan denne prosessen blir, han ser frem til å få inn mange gode forslag til kandidater. Innspill og forslag til kandidater sendes på e-post til morten.eriksen@akerbp.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Hilde-Marit Rysst Foto: Rebecca Bjerga
Hilde-Marit Rysst Foto: Rebecca Bjerga
Last ned bilde

Lenker

Om SAFE

SAFE er et fagforbund for ansatte i energisektoren, til lands som til havs. Navnet er en forkortelse for Sammenslutningen av Fagorganiserte i Energisektoren, SAFE for enkelthets skyld.

Følg pressemeldinger fra SAFE

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra SAFE på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra SAFE