SAFE

SAFE gir av overskuddet til organisasjoner som hjelper Ukraina

Del
SAFE vedtok på Landsmøtet i juni i år at 200 000 kroner skulle doneres til organisasjoner som jobber aktivt med å hjelpe Ukraina. Etter grundig vurdering, valgte SAFE å donere til disse fire organisasjonene: Redd Barna, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Tro-Håp-Kjærlighet Stiftelsen (THK-stiftelsen).
Forbundsleder Hilde-Marit Rysst
Forbundsleder Hilde-Marit Rysst

Situasjonen i Ukraina er svært utfordrende. Ifølge FN trenger over 17 millioner mennesker hjelp. Enda flere vil trenge hjelp når vinteren kommer som vanligvis har temperaturer på mellom 15 – 20 minusgrader. Store deler av befolkningen i Ukraina trenger helsehjelp, et sted å bo, beskyttelse og en jobb. 5,7 millioner barn i skolealder er rammet av konflikten. SAFE vil støtte Ukraina gjennom disse fire fantastiske organisasjonene.

Kontakter

Bilder

Forbundsleder Hilde-Marit Rysst
Forbundsleder Hilde-Marit Rysst
Last ned bilde

Lenker

Om SAFE

SAFE er et fagforbund for ansatte i energisektoren, til lands som til havs. Navnet er en forkortelse for Sammenslutningen av Fagorganiserte i Energisektoren, SAFE for enkelthets skyld.

Følg pressemeldinger fra SAFE

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra SAFE på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra SAFE

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye