Politihøgskolen

25. juni-utvalget ønsker innspill

Del
Utvalget som er opprettet for å evaluere arbeidet til PST og politiet i forbindelse med skytingen i Oslo 25 juni i år, ønsker innspill både fra organisasjoner og enkeltpersoner.
Foto: AdobeStock
Foto: AdobeStock

– Mange ble berørt av hendelsen 25 juni, og vi ønsker innspill både fra berørte skeive organisasjoner, privatpersoner og andre som har innspill til oss i utvalget knyttet til vårt mandat, sier utvalgsleder Pia Therese Jansen.

– Utvalget startet sitt arbeid 24 oktober, og skal etter planen avslutte evalueringen i slutten av april. Alle som har innspill til oss, kan sende epost til oss i denne perioden,  til 25.juni@evalueringsutvalg.no, sier hun.

Utvalget skal evaluere hendelsesforløpet frem til skytingen i Oslo sentrum natt til 25. juni 2022, og PST og politiets håndtering av hendelsen, i tillegg til etatenes kommunikasjon om hendelsen. 

Les mer om utvalget og utvalgets mandat her.

Kontakter

Pressevakt

488 87 934
(Åpen hverdager kl. 09 - 15) - ikke SMS

presse@phs.no

Bilder

Foto: AdobeStock
Foto: AdobeStock
Last ned bilde

Om Politihøgskolen

Politihøgskolen
Politihøgskolen
Slemdalsveien 5
0369 Oslo

23 19 99 00http://www.politihogskolen.no

Politihøgskolen er den sentrale utdanningsinstitusjonen for politi- og lensmannsetaten, med eit eige styre som øvste organ. Politihøgskolen har til oppgåve å gi grunnutdanning for teneste i politi- og lensmannsetaten og etter- og vidareutdanning til dei tilsette i etaten. Politihøgskolen driv forskings- og utviklingsarbeid og fagleg formidling innanfor fagområda sine. Politihøgskolen har fire studiestader: Oslo, Bodø, Kongsvinger og Stavern.

Følg pressemeldinger fra Politihøgskolen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Politihøgskolen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Politihøgskolen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye