Sony Music Norway

Helge Hummervoll beklager

Del
Helge Hummervoll slipper den førjul-stereotyp-inspirerte singelen «Beklage kjære», fredag 25 november, i tide til første søndag i advent.
Beklager kjære Coverart
Beklager kjære Coverart

«Menn og kvinner er skrudd sammen forskjellig. Sånn er det bare.»

Helge Hummervoll slipper den førjul-stereotyp-inspirerte singelen «Beklage kjære» i tide til første søndag i advent.

«Det kan bli trøblete i heimen når det nå går mot jul og våre kvinner (og noen menn), går inn i sin årlige ultra-perfeksjons-modus for å gjøre hus og hjem skinnende presentable for familie og venner. 
Beklagelsen kommer fra menn som føler seg tvunget opp fra hjemmets myke skyttergraver og ufrivillig mobilisert til kamp med vaskebøtter og støvklut som våpen, uten å helt se fienden.» 

«Beklage kjære» er en manns – Helges eget? – hjertesukk om denne, noen ganger, frustrerende ulikheten.

Tilgjengelig fra fredag 25. november.

Nøkkelord

Bilder

Beklager kjære Coverart
Beklager kjære Coverart
Last ned bilde
Helge Hummervoll Foto: Per Heimly
Helge Hummervoll Foto: Per Heimly
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway