Mestergruppen

Ny håndverkskjede satser stort i Rogaland

Del
Steddy satser stort på oppussing og renovering av boliger i Rogaland. Med seg på laget har Steddy fått med seg lokale håndverkerbedrifter som allerede er godt etablert i regionen.
Steddy satser i Rogaland. Foto: Thomas Ekström
Steddy satser i Rogaland. Foto: Thomas Ekström

- Vi ser veldig frem til å lansere Steddy i Stavanger-området og til å tilby våre tjenester fra Stavanger i nord til Hauge i Dalane i sør. Rogaland er et interessant område for oss med tanke på at det er mange boligeiere her som er opptatt av hus, hjem og hage, sier Kjetil Henriksen som er leder for kjededrift hos Steddy. 

Digitalisering og bærekraft
Steddy skiller seg ut i markedet for rehabilitering, oppussing og tilbygg, med digitalisering og bærekraft som de største fokusområdene. 

- Sammen med våre lokale håndverksbedrifter skal vi gi kundene råd om bærekraftige produkter og løsninger. Med våre egenutviklede digitale tjenester er byggeprosessen effektivisert og dialogen mellom kunden og håndverker er mye enklere og mer åpen. Målet vårt er jo nettopp å gjøre oppussing enkelt, trygt og bærekraftig for både håndverkerne og de som skal pusse opp, forteller Henriksen.

De lokale håndverksbedriftene i Rogaland er alle store på renovering og påbygg av privatboliger, samt for bedrifter og borettslag.

Energieffektiv oppussing
I en tid med varierende strømpriser og klimaforandringer, så har Steddy stor tro på at det bli enda større behov for energieffektivisering av boliger fremover. 

- Våre fageksperter bistår med energiråd. Det er mye penger å spare på etterisolering og bytte av tak, vindu, dører eller skifte av kledning. Dette er prosjekter ofte boligeiere utsetter fordi de ikke har nok kunnskap. Men det ønsker vi å gjøre noe med, sier Henriksen.

Landsdekkende kjede
Fra før finnes Steddy i Trondheim og Kristiansand og i løpet av 2023 blir Steddy en landsdekkende kjede. Målet er å bli den foretrukne kjeden innen ROT-markedet.

- Vi jobber med seriøse og profesjonelle håndverksbedrifter som representerer toppsjiktet når det kommer til kvalitet og yrkesstolthet. Vårt mål er å få med oss over 100 håndverkerbedrifter i slutten av 2023, sier Kjetil Henriksen.

Fakta om Steddy

  • Etablert våren 2022. 
  • Steddy har utviklet digitale plattformer som gjør det enklere for både kunden og håndverkerne å holde dialogen før, under og etter prosjektet.
  • Steddy har fem års leveransegaranti på alt utført arbeid.
  • Håndverkerbedriftene er kvalitetssikret og har høy yrkesstolthet.
  • Steddy er eid av Mestergruppen - en av Norges største bolig- og byggevarekonsern.

Les mer om Steddy her 

Kontakter

Bilder

Steddy satser i Rogaland. Foto: Thomas Ekström
Steddy satser i Rogaland. Foto: Thomas Ekström
Last ned bilde
Kjetil Henriksen er leder for kjededrift i Steddy. Foto: Thomas Ekström
Kjetil Henriksen er leder for kjededrift i Steddy. Foto: Thomas Ekström
Last ned bilde

Dokumenter

Om Mestergruppen

Mestergruppen
Mestergruppen
Nils Hansens vei 8
0667 Oslo

23 37 75 00http://mestergruppen.no/

Mestergruppen er et ledende bolig- og byggevarekonsern som består av mange kjente merkevarenavn. 

Vi er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. 

I Norge eier vi blant annet: 
Bademiljø | Blink Hus | Byggeriet | ByggtorgetComfort
Fargerike | FarveringenKulørMal Proff
Malorama | Mestergruppen Arkitekter 
Mestergruppen Eiendom | Mesterhus 
Nordbohus | PretreSaltdalshytta
SteddySystemhusVVS NorgeXL-BYGG

Følg pressemeldinger fra Mestergruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mestergruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mestergruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom