Kommunikasjonsforeningen

Ny daglig leder i Kommunikasjonsforeningen: Anne-Lise Mørch von der Fehr

Del
Anne-Lise Mørch von der Fehr er ansatt som daglig leder i Kommunikasjonsforeningen.
Anne-Lise Mørch von der Fehr er ansatt som ny leder i Kommunikasjonsforeningen (Foto: Skjalg Vold).
Anne-Lise Mørch von der Fehr er ansatt som ny leder i Kommunikasjonsforeningen (Foto: Skjalg Vold).

- Vi var på leting etter en leder som forstår kraften av frivillighetsarbeidet i lokallagene, som evner å løfte foreningens samfunnsstemme, har erfaring fra organisasjonslivet og vet hvordan vi tiltrekker oss medlemmer. Ikke minst var det viktig å finne en god leder for sekretariatets ansatte. Altså en multikunstner. Anne-Lise har betydelig erfaring på alle områdene og jeg er veldig glad for at hun nå skal lede foreningen vår, sier styreleder i Kommunikasjonsforeningen, Svein Inge Leirgulen.

Anne-Lise Mørch von der Fehr har siden 2016 jobbet som leder for kommunikasjon og marked i arbeidstakerorganisasjonen Delta. Hun er utdannet statsviter fra Universitet i Oslo og har journalistutdanning fra engelske Darlington College of Technology.

Hun har 20 års erfaring som journalist og leder i norsk presse. Karrieren startet som research-medarbeider i TV2 i 1999, og ble deretter ansatt i sin i egen lokalavis, Asker og Bærum budstikke. I 2002 dro hun til VG og jobbet der frem til 2016 som reporter, nyhetsleder og Storbritannia-korrespondent. Hun har også i flere år vært leder for VG-journalistenes fagforening og har skrevet boken «Drømmen om den engelske landsbygda».

Anne-Lise Mørch von der Fehr gleder seg til å komme i gang i sin nye jobb.
- Jeg mener kommunikasjonsbransjen har en jobb å gjøre med å vise den store bredden og verdien av god kommunikasjon. Det fasinerende med denne lederjobben er at jeg skal arbeide med mitt eget fag og erfaring på flere måter.

- Kommunikasjonsfaget skal settes mer på dagsorden, samtidig som jeg jobber for å rekruttere flere medlemmer og bygger opp et godt og relevant medlemstilbud. Bakgrunnen som hovedtillitsvalgt i pressen og nåværende jobb i en fagforening, gjør dessuten at jeg lett ser den viktige rollen som frivillige og tillitsvalgte gjør, ikke minst i sitt lokalområde. Jeg gleder meg også til å jobbe tett med sentralstyret, fagrådet og nettverkene våre.

Foreningen har fått bistand fra rekrutteringsbyrået, Visindi. Ansettelsesutvalget bestod av styreleder for foreningen Svein Inge Leirgulen, nestleder Lene Bergmann og konstituert daglig leder i Kommunikasjonsforeningen Malin Sundby Revaa.

Anne-Lise Mørch von der Fehr tiltrer som leder av Kommunikasjonsforeningen 3. januar 2023. Hun erstatter Therese Manus, som takket av før sommeren etter 10 år som daglig leder i foreningen.

Nøkkelord

Kontakter

Svein Inge Leirgulen
Styreleder i Kommunikasjonsforeningen
Telefon 977 23 133
E-post leirgulen@gmail.com


Anne-Lise Mørch von der Fehr
Telefon 992 18 302
E-post vonderfehrannelise@gmail.com

Bilder

Anne-Lise Mørch von der Fehr er ansatt som ny leder i Kommunikasjonsforeningen (Foto: Skjalg Vold).
Anne-Lise Mørch von der Fehr er ansatt som ny leder i Kommunikasjonsforeningen (Foto: Skjalg Vold).
Last ned bilde

Om Kommunikasjonsforeningen

Kommunikasjonsforeningen
Kommunikasjonsforeningen
Brugata 19
0186 Oslo

+47 23 31 59 00http://www.kommunikasjon.no

Kommunikasjonsforeningen er landets største faglige interesseorganisasjon for kommunikatører. Foreningen har 4300 medlemmer fra hele landet i privat og offentlig sektor. https://www.kommunikasjon.no/om-oss 

Følg pressemeldinger fra Kommunikasjonsforeningen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Kommunikasjonsforeningen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kommunikasjonsforeningen

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye