ice

– Bedre dekning, pris og service

Del
Bedriftskundene til Ice blir stadig mer fornøyde
Hans Heggenhaugen, direktør for Ice bedrift.
Hans Heggenhaugen, direktør for Ice bedrift.

EPSI har nå gjennomført sin 20. kundetilfredshetsundersøkelse av mobilselskapene i Norge. Studien gjelder for både privat- og bedriftsmarkedet og baserer seg på 2500 dybdeintervju. Totalt sett holder bedriftsmarkedet seg stabilt – men ikke for Ice.

– Ice er mobilselskapet som kan vise til størst fremgang fra i fjor. Ice-kundene har tidligere påpekt at produktkvaliteten ikke har vært god nok, men årets måling viser tydelig endring. Både dekningen, samtalekvaliteten og tilgangen på 4G oppleves som vesentlig bedre enn før. I tillegg til det er kundene meget godt fornøyd med både prisnivået og servicen som tilbys, heter det i undersøkelsen signert Fredrik Høst, daglig leder i EPSI Rating Norge.

Ice bedrift ligger over bransjesnittet, og på en tredjeplass totalt.

– Det gleder meg at kundene blir mer fornøyde. Det er behov for mer konkurranse i bedriftsmarkedet som dessverre bærer preg av stillstand og to store som dominerer. Da er det helt avgjørende for oss som utfordrer å ha fornøyde kunder. Det er godt å se at vi både får flere og mer fornøyde kunder, sier Hans Heggenhaugen, direktør for Ice bedrift.

52.000 kunder

Ice nådde nylig 51.000 bedriftskunder(nå 52.000).Tidligere i år fikk Ice det norske industrikonsernet Lyse som ny eier, og den 4. juli varslet Ice milliardinvesteringer i utbygging av 5G-nettet. Dette betyr blant annet en styrket posisjon i konkurransen om bedriftskundene.

– Sammen med vårt nye søsterselskap Altibox skal vi skape et spennende alternativ for bedriftskundene. Vi har sterke synergier som gjør at vi kan levere enda bedre tjenester. Det er ingen hemmelighet at de aller fleste trenger både mobilnett og bredbånd, sier Heggenhaugen.

Ice har ett av verdens beste, og Norges mest stabile mobilnett. Totalt med både privat og bedriftsmarkedet har Ice over 735.000 kunder. De aller fleste som bytter mobilabonnement velger Ice. Slik har det vært i 7 år på rad, som er antall år siden Ice startet å selge mobilabonnement.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Hans Heggenhaugen, direktør for Ice bedrift.
Hans Heggenhaugen, direktør for Ice bedrift.
Last ned bilde

Om ice

ice
ice
Nydalsveien 18B
0484 Oslo

21 00 00 00http://www.ice.no

Vår visjon er å vokse ytterligere som en unik og annerledes mobiloperatør, som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap.