Nye Veier

Omkom i arbeidsulykke på Kvænangsfjellet

Del
Politiet i Troms har bekreftet at en person omkom i arbeidsulykken ved E6 på Kvænangsfjellet. Pårørende er varslet.

Politiet i Troms ble varslet om ulykken i 18.30-tiden på fredag kveld. Nødetatene fikk da melding om en alvorlig arbeidsulykke. Nødetatene gjennomførte førstehjelp på stedet. Den omkomne er en mann i 60-årene fra Troms.

Nye Veier er byggherre for byggingen av ny E6 over Kvænangsfjellet.

- Jeg tenker først på familien, venner og kollegene etter denne tragiske ulykken. Det er mange som rammes hardt. Vi har ingen å miste på arbeid. Det skal være trygt å gå på jobb for Nye Veier. Vi vil granske for å finne årsaken til ulykken slik at vi kan unngå at noe slikt skjer igjen, sier Anette Aanesland, som er administrerende direktør i Nye Veier.

Politiet har uttalt at de etterforsker saken. Vår totalentreprenør LNS og Nye Veier skal svare på spørsmål i etterforskningen. Ledelsen i Nye Veier er tilstede på Kvænangsfjellet for å følge opp de som jobber på prosjektet.

Kontakter

Bilder

Om Nye Veier

Nye Veier
Nye Veier
Kjøita 6
4630 Kristiansand

+47 479 72 727http://www.nyeveier.no

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Denne infrastrukturen vil raskt styrke næringslivets konkurranseevne, gi innbyggere mer effektiv, forutsigbar og tryggere veitransport og mer vei for pengene. 

Selskapets verdier er "Fornyer", "Forbedrer" og "Forsikrer".

Følg pressemeldinger fra Nye Veier

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nye Veier

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom