Nye Veier

Alvorlig ulykke ved E6 Kvænangsfjellet

Del
Det har vært en alvorlig ulykke i tilknytning til Nye Veiers anlegg på E6 Kvænangsfjellet. Nye Veier har satt krisestab fredag kveld. Politiet i Troms leder håndteringen, og svarer mediene på spørsmål om det som har skjedd på skadestedet.


Nye Veier er byggherre for byggingen av ny E6 over Kvænangsfjellet. Ledelsen i Nye Veier skal de neste timene og dagene støtte vår totalentreprenør med nødvendige ressurser for å håndtere situasjonen.
Årsaken til ulykken er ikke klarlagt. Ulykken vil bli gransket.

Kontaktpersoner i Nye Veier:

Geir Gjervan, senior kommunikasjonsrådgiver
Telefon: 908 79 108

Anette Aanesland, administrerende direktør
Telefon: 951 20 546

Kontakter

Bilder

Om Nye Veier

Nye Veier
Nye Veier
Kjøita 6
4630 Kristiansand

+47 479 72 727http://www.nyeveier.no

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Denne infrastrukturen vil raskt styrke næringslivets konkurranseevne, gi innbyggere mer effektiv, forutsigbar og tryggere veitransport og mer vei for pengene. 

Selskapets verdier er "Fornyer", "Forbedrer" og "Forsikrer".

Følg pressemeldinger fra Nye Veier

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nye Veier

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom