Ving Norge

Ving og Kickstart tar Kypros

Del
Norges største reisearrangør Ving har opplevd en stor økning i interessen av treningsreiser i år, og utvider stadig tilbudet med turer som passer for alle nivåer og smaker. 2023 blir ikke noe unntak, og nå arrangerer de det som de mener selv blir neste års råeste trenings- og helsereise.

I mai neste år kan du bli med Ving og Kickstart på en uke til Kypros der du får en pangstart på veien til målene dine - enten det er en sterkere kropp, bedre kondisjon, vektnedgang eller et sunnere kosthold. Kickstart Health drives av klinisk ernæringsfysiolog Anette Skarpass Ramm, skilegenden Martin Johnsrud Sundby, i tillegg til motivator og trener Sondre Sundby. Teamet har flere personlige trenere, klinisk ernæringsfysiologer og fysioterapeuter i ryggen, og fellesnevneren er at alle har en visjon om å gi folk motivasjonen, kunnskapen og verktøyene som trengs for å lykkes med målene sine.

Hvem passer turen for?

Turen er designet for alle, men er ideell for deg som ikke har vært på treningsreiser før og som gjerne vil ta det første steget på veien til et bedre liv. Formålet med turen er å få deg i gang, introdusere deg for trening på sosiale og morsomme måter, og ikke minst lære deg verdien av et næringsrikt kosthold. Sammen med den dyktige gjengen fra Kickstart får man en introduksjon til treningsverdenen, og en mulighet for å virkeliggjøre drømmene om en sunnere og mer aktiv livsstil.

Hva kan man forvente?

Med Kickstart får du spennende foredrag, unike muligheter for en-til-en interaksjon med instruktører som sitter på bred faglig kompetanse og ulike treningsøkter som passer for alle. Innbakt i prisen får du også frokost og middag med drikke dekket. Med andre ord er alt tilrettelagt for en uke som kan forandre livet ditt!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Alle kundehenvendelser: 915 08 888 / Vings kundeservice


Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. For hotell- og reisemålbilder, besøk Vings bildebank. https://www.ving.no/bildebank

Er du journalist og ønsker å kontakte Ving? Ring oss på pressetelefonen:  +47 23 15 58 38 eller skriv til presse@ving.no

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Nordic Leisure Travel Group inngår samarbeid med aktører innen «Direct Air Capture»20.6.2023 09:08:04 CEST | Pressemelding

Nordic Leisure Travel Group, som eier reisearrangørene Ving, Spies, Tjäreborg og Sunclass Airlines, har inngått en intensjonsavtale med selskapene Nordic DAC Group AB og Carbon Removal AS. Det norske selskapet Carbon Removal planlegger å ha et fangstanlegg klart innen 2027 for å samle inn karbondioksid fra luften ved såkalt Direct Air Capture (DAC), som deretter skal lagres permanent 2,6 km under havbunnen i Nordsjøen. Det fangede karbondioksidet kan også brukes som en ressurs i industrien, for eksempel i produksjonen av bærekraftig flydrivstoff (SAF).

Vings flyselskap Sunclass Airlines innleder samarbeid med Nordic Electrofuel6.2.2023 12:33:02 CET | Pressemelding

Sunclass Airlines, en del av Ving / Nordic Leisure Travel Group, har inngått en intensjonsavtale med Nordic Electrofuel (NEF) i Norge. Selskapene skal samarbeide om å fremme utvikling av syntetisk flydrivstoff (e-fuel), og Sunclass tar sikte på å kjøpe NEFs produkter når disse kommer på markedet. Nordic Electrofuel forbereder byggingen av et (PtL) kraft-til-væske-anlegg av industriell størrelse på Herøya. Anlegget skal produsere e-fuel av vannkraft, vann og gjenbruk av uunngåelig CO2.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom