Sony Music Norway

CC Cowboys byr på bedre tider

Del
Fredag 30. september legger CC Cowboys ut på Norgesturné, og samme dag slipper de "Bedre tider", en smakebit fra det kommende albumet "Remonter".
"Bedre tider" artwork
"Bedre tider" artwork

CC Cowboys, ledet av låtskriver, gitarist og vokalist Magnus Grønneberg, har i mer enn tretti år gitt oss album, hits og utallige konsertopplevelser. På reisen har de opparbeidet seg et trofast publikum som setter pris på at Magnus og Cowboyene fremdeles holder koken, og er sultne på å dele ny musikk, i 2022.  

4. November kommer det nye album «Remonter» som «Bedre Tider» er hentet fra. Dog i annen versjon enn den vi får servert her. CC Cowboys gir altså ut en alternativ versjon før originalen er ute og det er jo ett spennende trekk i seg selv. En rocka versjon med mer live feel er den "Bedre Tider" vi blir kjent med nå. Magnus sitt umiskjennelige utrykk er fremdeles det samme, men tematikken har vokst med mannen. Her kan vi ha en ny konsert-favoritt.

CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

"Bedre tider" artwork
"Bedre tider" artwork
Last ned bilde
CC Cowboys (c) Nina Djærff
CC Cowboys (c) Nina Djærff
Last ned bilde
CC Cowboys (c) Nina Djærff
CC Cowboys (c) Nina Djærff
Last ned bilde
Turnéoversikt
Turnéoversikt
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway