Norsk Osteopatforbund

Europa diskuterte osteopatiens fremtid

Del
Danske Osteopater var i helgen verter for European Federation & Forum for Osteopathy (EFFO) Autumn Conference og Nordic Osteopathic Congress.
Foto: Pelle P
Foto: Pelle P

Representanter fra 24 land

Til stede var representanter fra 22 land i Europa, i tillegg til Brasil og Canada. Det ble presentert nyere forskning gjennomført av osteopater i Europa, i tillegg til flere faglige debatter om osteopatiens fremtid.

To norske osteopater sterkt delaktige i løpet av helgen. Christian Fossum holdt et foredrag med tittelen: "Osteopathy: From a charismatic social movement and disruptiv influence to a global health profession".

Og sammen med forbundets leder, Tomas Collin, var han med i flere paneldebatter.

Europeisk samarbeid

 Et godt europeisk samarbeid er viktig for profesjonens utvikling og gjør at vi sammen med våre kolleger kan være med på å bedre både den nasjonale og internasjonale muskel- og skjeletthelsen.

Vi gleder oss allerede til neste nordiske konferanse i Reykjavík neste år!

Kontakter

Bilder

Foto: Pelle P
Foto: Pelle P
Last ned bilde

Om Norsk Osteopatforbund

Norsk Osteopatforbund
Norsk Osteopatforbund
Orkdalsveien 67
7300 Orkanger

Norsk Osteopatforbund arbeider for å sikre våre medlemmers faglige og politiske interesser. Vi jobber for å styrke osteopatiens posisjon i Norge og internasjonalt, gjennom høy faglig- og yrkesetisk standard. Vi skal utover dette fremme kvalitet i osteopatiutdanningen, samt utvikle faget slik at vi til enhver tid fremmer god folkehelse, og dermed bidra til å løse befolkningens muskel- og skjelettlidelser. Osteopater er autorisert helsepersonell. 

Følg pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Osteopatforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom