EY

EY kåret til årets konsulentselskap 2022!

Del
Oslo, 22. september 2022. EY gikk helt til topps, da Konsulentguiden delte ut den gjeve konsultentprisen under Virke Arena for trettende året på rad, torsdag 22. september.
Foto: EY
Foto: EY

«Konsulentene i EY jobber beinhardt gjennom hele året og gjør sitt ypperste for at kundene skal få det aller beste tilbudet. Jeg er skikkelig stolt av at EY i år gikk av med seieren i tett konkurranse med flere andre konsulentselskaper, og ikke minst det å kunne dele denne prisen med alle de ansatte», sier Eirik Albrigtsen, partner i EY og leder for forretningsområdet Consulting.

Konsulentprisen deles ut i samarbeid med Virke og Konsulentguiden, og har blitt delt ut siden 2007. En jury velger ut finalistene, og deretter vurderes tjenestene til de ulike konsulentselskapene av over 1000 kjøpere av konsulenttjenester.

«Konsulentguiden gratulerer EY som vinner av prisen Årets Konsulentselskap. Konsulenter er og blir en viktig del av verdiskapningen i næringsliv og offentlig forvaltning, og det er veldig hyggelig å bidra til å sette søkelys på de beste i bransjen», sier Anne Cathrine Røste, gründer av Konsulentguiden.

Kompetanse og kundetilfredshet telte høyt

Vurderingskriteriene for å vinne årets konsulentselskap var: konsulentenes faglige kompetanse, tjenestenes bidrag til å løse kundenes utfordringer, kompetanseoverføring til kunde og konsulentenes evne til å levere til fastsatte mål.

I år vant EY i konkurranse med AFF og Bouvet.

EY skårer særlig sterkt på 2 av de ovennevnte parametrene: Konsulentenes faglige kompetanse og Konsulentenes evne til å levere iht. fastsatte mål.

«EY har de siste 3-4 årene ligget helt i toppen av scoringene på analysene innenfor IT-rådgiving og Management Consulting. Det er tydelig at consultingavdelingen i EY er inne i en god utvikling for tiden, sier Svein Stavelin, leder av juryen.

«Vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss slik at vi kan gjøre kundene våre bedre gjennom de tjenestene vi leverer. Vi skal være pålitelige, dyktige og løsningsorienterte i alt vi gjør, og vi kan alltid strebe for å bli enda bedre. Når kundene nå vurderer oss til årets beste konsulentselskap er det en tillitserklæring vi er svært stolte av», sier Albrigtsen.

«For oss i EY er det viktig å plassere mennesker i sentrum, utnytte teknologi raskt og muliggjøre innovasjon i stor skala, slik at kundene våre raskt kan omstille seg og realisere langsiktig verdi for mennesker, næringsliv og samfunnet som helhet. Det betyr mye med en slik anerkjennelse for jobben vi gjør», avslutter han.

I fjor vant EY årets oppdrag med prosjektet «Vestlandsscenarioer 2020»

Om Konsulentprisen

Årets Konsulentselskap blir delt ut på grunnlag av Konsulentguidens undersøkelser av IT og Management Consulting-selskaper.

Undersøkelsen kartlegger kundetilfredshet til de 50 største selskapene innenfor management consulting og IT i Norge. På basis av score innenfor parameterne:

  • Konsulentenes faglige kompetanse
  • Tjenestenes bidrag til å løse kundens utfordringer
  • Kompetanseoverføring til kunden
  • Konsulentselskapet evne til å levere i henhold til fastsatte mål

I år fikk AFF, Bouvet og EY Norge best score og var nominert i kategorien Årets Konsulentselskap.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om EY

EY
EY
Dronning Eufemias gate 6
0107 Oslo

+47 2400 2400

Følg pressemeldinger fra EY

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra EY på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra EY