Telenor Arena

Ny administrerende direktør på Telenor Arena

Del
Kjetil Bell Tveit overtar som administrerende direktør i Euforum Holding, som eier og driver Telenor Arena. Han tar over stafettpinnen etter Rasmus Sandnes som etter 5 år som administrerende direktør nå trer inn i rollen som styreleder i selskapet.

Kjetil Bell Tveit har jobbet ved arenaen i 4 år som kommersiell direktør. Han kjenner dermed virksomheten godt og har vært sentral i snuoperasjonen ved arenaen, hvor det nå er etablert en bærekraftig driftsmodell. Han har tidligere erfaring fra bl.a. kommersielle- og driftsrelaterte lederstillinger i kantineselskapet Fazer Food Services og rekrutteringsbyrået Centric. Kjetil har en mastergrad i organisasjon og ledelse fra Universitetet i Oslo og NTNU.

–Det har vært en spennende reise i Telenor Arena hittil og jeg gleder meg enormt til fortsettelsen. Sammen med nye eiere begynner et nytt kapittel for arenaen og vi ser store muligheter i et voksende marked. Hovedambisjonen er å skape mer aktivitet i arenaen, forbedre gjesteopplevelsen og styrke relasjonen til samarbeidspartnerne. Å utvikle arenaen i harmoni med omgivelsene og mulighetene som kommer på Fornebu er en meningsfull oppgave, uttaler Bell Tveit.

–Telenor Arena huser allerede de største innendørs arrangementene i landet; vi får besøk av verdensledende artister, har de største bedriftssamlingene, messer og internasjonale idrettsmesterskap. Sammen med nye eiere ønsker vi å tilrettelegge for mer fleksibilitet i hvordan arenaen brukes. Den skal være attraktiv for både store og mindre konserter samt bedriftsarrangement av ulik størrelse. I tillegg vil vi tilrettelegge for et mangfold av idretter, uttaler Bell Tveit.

–Hvert år gleder arenaens arrangementer opp mot 400.000 gjester og jeg føler meg privilegert som får lede et kompetent og engasjert team som nettopp har dette som hovedoppgave; å skape opplevelser verdt å minnes, avslutter Bell Tveit.  

Styrker laget

For å styrke salgs- og markedsarbeidet har selskapet nettopp rekruttert Lars Marius Walbye. Walbye har mange års erfaring fra både kommersielle og tekniske fag- og lederstillinger i bl.a. media- og eventbransjen. Han vil sammen med den erfarne nøkkelpersonen Keith Woods (partneransvarlig og salgs-/markedssjef) utgjøre det kommersielle teamet ved arenaen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Telenor Arena

Telenor Arena
Widerøeveien 1
1360 Fornebu

91381038https://telenorarena.no/no

Telenor Arena.

Påbegynt 2006. Åpnet 2009. Kapasitet: 9000 (bedriftsarrangement), 15 000 (idrett), 25 000 (konsert). Arkitekt: HRTB AS Arkitekter MNAL. Over 1000 medarbeidere er på jobb under de største arrangementene. Arenaen er vertskap for over 400 000 gjester i året.

Følg pressemeldinger fra Telenor Arena

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Telenor Arena på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Telenor Arena

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye