Telenor Arena

Telenor Arena får nye eiere

Del
–Driften av Telenor Arena har snudd fra minus til pluss. Den positive utviklingen er et meget godt utgangspunkt for både å videreutvikle den store eiendommen og å øke inntjeningen på arenadriften.

Det sier Fredrik Steinum, Managing Partner & CEO i Ursus Real Estate Managemenent. Et av Ursus´ fond eier nå Telenor Arena.

 

Telenor Arena er blant Europas største innendørsarenaer og har årlig ca 400.000 gjester. Det store anlegget består av hele 40.000 kvadratmeter eiendomsmasse, og mer enn 30 mål tomt. Telenor Arena vil nå drøfte utnyttelsen av eiendommen i samarbeid med Bærum kommune.

Fornebubanen og en voksende befolkning gjør både eiendommen og konsertarenaen mer attraktiv.

 

Rasmus Sandnes er styreleder i Euforum Holding AS, selskapet som drifter Telenor Arena. Han er veldig glad for at de nye eierne har satt seg godt inn i historien og ser potensialet for Telenor Arena.

–Det er gjort mange gode grep de siste årene, og vi er nå godt forberedt til å ta en stor del av det forventede oppsvinget i konsert- og eventmarkedet. Det er også betydelige muligheter i den store eiendommen, sier Sandnes.

–I et voksende og befolkningstett område har Telenor Arena en fantastisk plassering, og

Fornebubanen vil gjøre det lett å komme til Telenor Arena. Dessuten er Bærum kommune fremoverlent og ønsker å skape en levende by, sier Sandnes.

–Nåværende driftsmodell sikrer god økonomisk utvikling. Vi vil vurdere flere tjenester som skal komme innbyggerne til gode i hverdagen. Samarbeidet med eksisterende næringsparker på Fornebu vil øke. Vi ønsker å bidra til byutvikling, og se mer liv på gatenivå, sier Sandnes.

–Jeg er veldig tilfreds med den omfattende og vellykkede snuoperasjonen som Telenor Arena har vært igjennom de siste årene. Å snu fra minus til pluss i den krevende tiden vi har bak oss er godt gjort, det er et veldig dyktig team som står bak dette, uttaler Kjell Christian Ulrichsen.

–Telenor Arena får nå ny og proff eiendomsinvestor som ny eier. Ursus har skapt god avkastning på andre eiendomsprosjekter, og jeg er trygg på at de vil lykkes med Telenor Arena også, sier Ulrichsen.

Cushman & Wakefield Realkapital har vært selgers rådgiver, og Midgard Partners har bistått kjøper i forbindelse med transaksjonen. Partene har blitt enige om å ikke oppgi salgsprisen.

Fakta om Telenor Arena 

Byggestart: 2006

Åpnet: 2009

Adresse: Widerøeveien 1, 1360 Fornebu

Kapasitet: 25 000 (konsert), 15 000 (idrett), 9000 (bedriftsarrangement)

Arkitekt: HRTB AS Arkitekter MNAL

-Blant Europas største innendørsarenaer. Over 1000 medarbeidere er på jobb under de største arrangementene. Arenaen er vertskap for over 400 000 gjester i året

Kommende arrangement 2022

Oslo Horse Show, 14-16. oktober

Kendrick Lamar, 19. oktober

We Love the 90’s, 21. oktober

We Love the 2000’s, 22. oktober

Boligmesse 4-6. november

Swedish House Mafia, 11. november

The Spanish Riding School, 17. desember

Tidligere arrangement

The Rolling Stones, Justin Bieber,Rihanna, Madonna, Lady Gaga, Foo Fighters, Bruce Springsteen, Roger Waters, Eurovision Song Contest 2010, X Games, Boligmesse, Disney on Ice og mange fler.

Mat

Furset Catering serverer mat av topp kvalitet til arenaens barer, restauranter, VIP og bedriftsarrangementer.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Telenor Arena

Telenor Arena
Widerøeveien 1
1360 Fornebu

91381038https://telenorarena.no/no

Følg pressemeldinger fra Telenor Arena

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Telenor Arena på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Telenor Arena

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye