Coca-Cola Norge og Coca-Cola Europacific Partners Norge

Ny smak fra Coca-Cola

Del
Coca-Cola fortsetter sin sukkerfrie reise, og lanserer en «limited edition» under navnet Dreamworld. Den nye brusen lanseres sammen med en motekolleksjon og en EDM-festival – begge heldigitale.

Coca-Cola introduserer nå en ny, sukkerfri smak. Den har fått navnet Coca-Cola Dreamworld, er en «limited edition» og er den tredje lanseringen under Coca-Cola Creations.

– Navnet spiller på at dette er en smak som kan skape mange assosiasjoner. Vi er spente på å høre hva folk synes, samtidig tror vi mange vil sette pris på det kreative universet denne lanseringen bringer med seg, sier Tonje Haugen, markedssjef i Coca-Cola Norge.

Dreamworld-kampanjen er nemlig solid plantet i Coca-Cola Creations-universet, med fokus på digitale opplevelser og partnerskap.

Blant annet har smaken av Dreamworld inspirert en digital kolleksjon i samarbeid med moteplattformen DRESSZX. For å se kolleksjonen, og prøve klærne digitalt, kan man skanne QR-koden på Dreamworld-boksen. Da kommer man inn på Coca-Cola Creations Hub, og blir tatt med på en reise gjennom Dreamworld-antrekkene. Disse kan så «prøves på» og deles i sosiale medier.

Kampanjen vil også innebære en musikalsk AR-opplevelse. Den er skapt i samarbeid med Tomorrowland, som er verdens største EDM-festival.

Folk kan også få andre Dreamworld-inspirerte digitale opplevelser og innhold ved å gå til www.cocacola.com/creations, eller ved å skanne QR-koden på boksen.

Coca-Cola Dreamworld kommer som 250 ml bokser i utvalgte butikker, kiosker og bensinstasjoner fra midten av september.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Coca-Cola Norge og Coca-Cola Europacific Partners Norge

Coca-Cola Norge og Coca-Cola Europacific Partners Norge
Coca-Cola Norge og Coca-Cola Europacific Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola Norge og Coca-Cola Europacific Partners Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola Europacific Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola Zero Sugar®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero®, Urge®, bonaqua®, fuzetea®, Powerade®, MER®, COSTA® og CHAQWA®. Coca-Cola Europacific Partners Norge har i overkant av 550 ansatte i Norge, og Coca-Cola Norge har rundt 10 ansatte.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon.

Følg pressemeldinger fra Coca-Cola Norge og Coca-Cola Europacific Partners Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola Norge og Coca-Cola Europacific Partners Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Coca-Cola Norge og Coca-Cola Europacific Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom