Randstad

Ny leder i Randstad i Møre og Romsdal

Del
Richard Taylor (50) er fra 01.09.2022 ansatt som business area manager for Møre og Romsdal i HR-selskapet Randstad.

Richard har solid kompetanse som sertifisert rekrutterer, med 15 års bransjeerfaring fra Manpower, Personalhuset og sist som partner i Jobzone.Taylor har teknisk utdannelse og erfaring fra drift og ledelse innen industriell produksjon.

Bente Anni Ranum har ledet avdelingen fra kontoret i Ålesund siden starten i 2001. Hun blir med ut året og er svært glad for å kunne overlate roret til en kollega med bred erfaring fra bransjen. 

Randstad Norway AS er del av verdens største bemannings-og rekrutteringskonsern Randstad med hovedkontor i Nederland og 35000 ansatte i 38 land.  I Møre og Romsdal har selskapet opparbeidet en meget god markedsposisjon, spesielt innenbemanning- og rekrutteringstjenester til industribedrifter.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Randstad

Randstad
Randstad
Kristian Augusts gate 15
0164 Oslo

400 21 400http://www.randstad.no

Om Randstad

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward. I 2020 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 236 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2020 hadde Randstad i gjennomsnitt 34 680 egne ansatte og en omsetning på 20,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no

I Norge har Randstad kontorer over hele landet, og tilbyr tjenester innen rekruttering, bemanning og HR-løsninger. Les mer på randstad.no.

Følg pressemeldinger fra Randstad

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Randstad på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Randstad

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom