Story House Egmont

s360 spisser satsning på teknologi med nytt selskap

Del
Konsulentselskapet Indent AS vil blant annet ha skreddersydde systemer, nettsider, integrasjoner og teknisk rådgivning som viktige tjenester – Vi gjør dette for å satse ytterligere på dette fagområdet i årene som kommer, sier Ole Kristian Ullereng, ansvarlig leder i s360 Norge.

– Tiden er inne, mener Daniel Eckermann, som er administrerende direktør i Indent.

Med over 10 års erfaring med utvikling av løsninger for kjente merkevarer, tar han og medarbeiderne steget over i et eget selskap.

– Gjennom årene har vi utviklet løsninger for kjente merkevarer, blant dem Toyota, Story House Egmont, Sulland, Boligpartner og Lexus, forteller han.

Eckermann er forøvrig en av gründerne av tidligere Sempro og har vært partner gjennom alle år. Han har ledet tech-avdelingen og har vært med på å bygge opp det som nå er s360 Norge, hvor Egmont Publishing har aksjemajoritet.

Gode løsninger for fremtiden

Det nye selskapet bistår kunder og byråer med gjennomføring av digitale prosjekter. Vi har bred erfaring med utviklingsprosjekter innenfor ulike bransjer og har som mål å utvikle løsninger som gjør hverdagen enklere.

– Indent er et konsulentselskap som utvikler gode, brukervennlige og fremtidsrettede løsninger. Vi tror på velvalgte teknologier fremfor buzzwords og trender, understreker Eckermann.

– Med Indent vil vi skape en fokusstrategi som skal løfte fram vår kompetanse innen teknologi og utvikling, tilføyer Ullereng.

– I mer enn 11 år har teknologi vært en tett integrert, og svært vellykket, del av virksomheten i s360, forteller Ullereng. Men for å ligge enda mer i forkant av morgendagens marked innen digital markedsføring og teknologi, er det nå tatt grep for å utvikle selskapet, sier han.

Gir rom for vekst i s360

– s360 har hatt en solid utvikling som selskap gjennom de siste årene. Etableringen av Indent er et offensivt grep for ytterligere vekst og utvikling av alle våre fagområder fremover. Og nå kan vi fokusere enda mer på å videreutvikle s360 som et ledende performancebyrå, sier Ullereng.

– Folka våre har alt å si. Vi er rett og slett avhengig av å tiltrekke oss, beholde og videreutvikle de beste ressursene i markedet. Og her er opprettelsen av Indent AS et viktig grep for å lykkes, mener han.

Ansvarlig leder i s360 er fremdeles opptatt av å hente og benytte synergiene mellom teknologi, kundereiser og performance marketing.

– Vi skal fortsatt skape de beste løsningene for kundene våre, sier Ullereng.

Nøkkelord

Kontakter

Har du spørsmål rundt opprettelsen av Indent AS?
Ta kontakt med :


Ole Kristian Ullereng,
Ansvarlig leder i s360 Norge
oku@s360digital.com
Mob: 900 72 469


Daniel Eckermann
Administrerende direktør i Indent AS
daniel@indent.no
Mob: 995 44 802

Bilder

Om Story House Egmont

Story House Egmont
Story House Egmont
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye