Nye Veier

Får lengre tid til å granske ras

Del
SINTEF får forlenget frist til å granske raset som gikk ved Stavsjøfjelltunnelen i mai. Rapporten skal være klar i løpet av november.

Onsdag 4. mai gikk det et ras like utenfor Stavsjøfjelltunnelen i Malvik kommune. Nye Veier besluttet raskt at de ville ha en ekstern granskning av hendelsen, og det var SINTEF som fikk oppdraget.

Rapporten skulle i utgangspunktet være ferdig i løpet av september. SINTEF har bedt om forlenget frist til å gjennomføre granskingen, noe Nye Veier aksepterer.

– Vi ønsker mer tid for å få en grundig klarlegging av alle sider ved saken, sier Stein Olav Christensen, granskingsleder i SINTEF.

– Nye Veier er opptatt av å få en så grundig granskningsrapport som mulig, og forlenger derfor tidsfristen slik SINTEF ber om, sier Lars Bjørgård, assisterende utbyggingsdirektør i Nye Veier.

Rapporten skal være klar i løpet av november.

Kontakter

Om Nye Veier

Nye Veier
Nye Veier
Kjøita 6
4630 Kristiansand

+47 479 72 727http://www.nyeveier.no

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Denne infrastrukturen vil raskt styrke næringslivets konkurranseevne, gi innbyggere mer effektiv, forutsigbar og tryggere veitransport og mer vei for pengene. 

Selskapets verdier er "Fornyer", "Forbedrer" og "Forsikrer".

Følg pressemeldinger fra Nye Veier

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nye Veier

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye