XPENG Norge

Lanserer pris og åpner for bestilling: Snart kjører XPENG G3i på norske sommerveier

Del
XPENG G3i har fått en norsk prislapp og er leveringsklar innen kort tid.

Den nye XPENG G3i ble avduket under åpningen av XPENG Store Oslo Bjørvika i mai. Mandag ble modellen lansert med en startpris på 369 900 kroner. I løpet av kort tid kjører XPENG G3i på norske sommerveier med sine første eiere bak rattet.

 – Vi er svært glade for å kunne tilby XPENG G3i til en svært konkurransedyktig pris. Dette er en smart SUV-modell med teknologi og kvaliteter som mange norske bilister vil sette pris på, sier Claes Persson, administrerende direktør i XPENG Motors Norge. 

XPENG G3i vil gjenkjennes av det karakteristiske X-robot-designet i front og kommer med et nytt korallgrønt fargealternativ. Bilen tilbyr også en rekke nye funksjoner for å forbedre kundens mobilitetsopplevelse ytterligere, inkludert teknologiene for Emergency Lane Keeping (ELK) og Lane Keep Assist (LKA).

– Vår ambisjon er å utvikle teknologi som driver elbilindustrien fremover, og som møter kundenes behov med banebrytende intelligente produkter. XPENG G3i er et eksempel på en modell som er utviklet og tilpasset behovene til norske bilister. Det norske markedet vil også være viktig for oss i årene som kommer, fortsetter Claes Persson.

Den leveringsklare XPENG G3i lanseres først i et begrenset opplag fra XPENG Store Oslo Bjørvika.

Smart design
Nye XPENG G3i kommer med et smart og intelligent lyssystem som skaper en dristig følelse av stil og modernitet, mens bilens frontrute strekker seg over forsetene og gir både fører og passasjer en behagelig panoramautsikt over veien. Tyngdepunktet i fronten av bilen er presset ned i et strømlinjeformet og dynamisk design, noe som er med på å redusere vindmotstanden.

Spesifikasjoner
Bilen måler 4495 mm i lengde, 1820 mm i bredden og 1610 mm i høyden, og har en rekkevidde på opptil 420 km (WLTP).

XPENG G3i er utstyrt med en rekke nye funksjoner, inkludert teknologiene for Emergency Lane Keeping (ELK) og Lane Keep Assist (LKA).

XPENG G3i fungerer også med Bluetooth Digital Key, og bilen låser seg automatisk opp når du nærmer deg bilen og den oppdager mobiltelefonen din. I tillegg kan bilen trådløst lade mobiltelefonen med 15W, og den er utstyrt med Vehicle To Load (V2L)-funksjoner som gjør det mulig å lade eksterne elektriske enheter via en 230 Volt-effekt.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om XPENG Norge

XPENG NorgeXPENG er et ledende teknologiselskap som designer, utvikler, produserer og markedsfører smarte mobilitetsløsninger. Vi utforsker mangfoldet av mobilitet gjennom våre selskaper, inkludert elektriske kjøretøy (EV), elektriske fly for vertikal start og landing (eVTOL) og robotikk. Vi er fokuserte på å skape en fremtid for mobilitet, som bruker gjennomtenkt og empatisk intelligens for å forbedre opplevelsen for sjåfører overalt. 
 
XPENG er involvert i FoU, og 38 % av våre ansatte jobber innen FoU-relaterte områder som bidrar til å utvikle vår voksende produktportefølje. Selskapet har laget et "fullstack Advanced Driver Assistance System" (XPILOT), samt et smart operativsystem (Xmart OS) for en forbedret opplevelse i bilen, og XPENG har utviklet et kjernesystem for kjøretøy for forbedrede kjøreegenskaper, inkludert drivlinjer og avansert elektronisk arkitektur. 
 
XPENG har hovedkontor i Guangzhou, Kina med multiregionale kontorer i Beijing, Shanghai, Shenzhen, Silicon Valley og San Diego. I 2021 etablerte XPENG sitt europeiske hovedkvarter i Amsterdam, sammen med andre dedikerte kontorer i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. XPENGs elbiler produseres i den heleide fabrikken i Zhaoqing, Kina. For ytterligere å utvide produksjonskapasiteten vår er to nye selvvektede, smarte produksjonsbaser for elbiler i Guangzhou og Wuhan under bygging. 

Følg pressemeldinger fra XPENG Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra XPENG Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra XPENG Norge

129 elbiler muliggjør verdens første sykkelritt med helelektriske følgebiler under Arctic Race of Norway18.8.2023 14:25:19 CEST | Pressemelding

Oslo, 18. august 2023 I går begynte Arctic Race of Norway med første etappe fra Kautokeino til Alta. Dette blir verdens første sykkelritt fra UCI (Det Internasjonale Sykkelforbundet) som kun bruker elektriske følgebiler. Et klimatiltak som kan spare sykkelsporten for store klimautslipp hvert år, og et viktig skritt i riktig retning for UCI som har som mål å halvere sine klimautslipp innen 2027 og være totalt utslippsfritt innen 2030.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom