NorSIS

Hans-Henrik Merckoll gjenvalgt som styreleder i NorSIS

Del
På ordinært årsmøte i juni ble Hans-Henrik Merckoll gjenvalgt for to nye år som styreleder i NorSIS. Merckoll er administrerende direktør i IBM Norge. Avdelingsdirektør Bente Hoff i Nasjonal sikkerhetsmyndighet ble valgt inn som nytt styremedlem.

-Etter to år med pandemi, varierende grad av nedstengning og digitalisering i høyt tempo, er NorSIS som uavhengig aktør innen IT-sikkerhet, mer relevant enn noen gang. Jeg takker for tilliten, og ser frem til å utvikle NorSIS videre sammen med resten av styret, sier Merckoll.

Bente Hoff, avdelingsdirektør i Nasjonal sikkerhetsmyndighet er valgt inn som nytt styremedlem. Hun erstatter Likestillings- og diskrimineringsombud Bjørn Erik Thon. Thon har vært styremedlem i NorSIS i mer enn 10 år.

-Jeg vil takke Bjørn Erik Thon for en fantastisk innsats i alle disse årene. Han har vært en viktig bidragsyter i å bygge NorSIS til den organisasjonen den er i dag. Jeg ønsker Bente Hoff hjertelig velkommen i styret, og ser frem til et godt samarbeid, sier Merckoll.

Siv Renate Faraas ble i juni valgt av de ansatte som nytt ansattvalgt styremedlem. Hun erstatter Karoline Tømte.

-Jeg vil takke Karoline Tømte for sine viktige bidrag og et sterkt engasjement i styret, sier Merckoll.

Styret i NorSIS består av:

  • Hans-Henrik Merckoll, administrerende direktør i IBM Norge
  • Bente Hoff, avdelingsdirektør i Nasjonal sikkerhetsmyndighet
  • Lill Sverresdatter Larsen, forbundsleder i Norsk sykepleierforbund
  • Kristine Beitland, direktør for myndighetskontakt i Microsoft Norge
  • Nils Kalstad, instituttleder ved NTNU
  • Aksel Schjerpen, administrerende direktør i Vaager Innovasjon
  • Siv Renate Faraas, ansattvalgt styremedlem
  • I tillegg har Justis- og beredskapsdepartementet en observatør i styret

-Jeg ser frem til et godt og konstruktivt samarbeid med styret. Et trygt og solid styre er viktig for NorSIS i den omstillingen vi står i. Fremover skal vi jobbe hardt for å bygge en solid norsk sikkerhetskultur. Et synlig styre vil hjelpe oss å få med flere på den dugnaden, sier administrerende direktør i NorSIS, Lars-Henrik Gundersen.

Kontakter

Bilder

Om NorSIS

NorSIS
NorSIS
Studievegen 2
2815 Gjøvik

+47 40 00 58 99http://www.norsis.no

Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS) er en uavhengig organisasjon som arbeider for økt kunnskap om og forståelse for informasjonssikkerhet. Organisasjonen er delfinansiert av Justis- og beredskapsdepartementet, og er en del av regjeringens satsning på informasjonssikkerhet.

Formålet til NorSIS er å skape en trygg digital hverdag, gjennom at informasjonssikkerhet blir en naturlig del av målgruppenes hverdag. Dette oppnår vi gjennom bevisstgjøring om trusler og sårbarheter, opplysning om konkrete tiltak og påvirkning til gode holdninger. Senterets definerte hovedmålgruppe er befolkningen og norske virksomheter. Aktiviteten er særlig rettet mot små og mellomstore private virksomheter, så vel som den enkelte innbygger.

Følg pressemeldinger fra NorSIS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra NorSIS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NorSIS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom